Duitse lotto ervaringen

  • 0

Duitse lotto ervaringen

Category : Loterij ervaringen

Meespelen? Lees eerst onze Duitse lotto ervaringen!

De Duitse lotto is een van de grotere nationale loterijen. Een bijkomend voordeel hiervan is, dat de prijzen vaak flink hoger liggen dan bijvoorbeeld in Nederland. En dankzij het unieke groepsspelen kun je nu je winkans in deze loterij aanzienlijk verhogen!

Over de Duitse lotto

De Duitse lotto is een van de oudste loterijen. Het spel is ook officieel bedacht door een Duitser, Lothar Lammers genaamd. Spelers kiezen hun 6 geluksgetallen (of laten de computer deze kiezen) uit de getallen 1 t/m 49. Ook kies je 1 superbal die kans geeft op de Superjackpot. Vooral in de jaren ’80 genoot deze loterij immense populariteit onder Nederlanders, omdat de prijzenpot groter was dan bij de Nederlandse loterijen. Tegenwoordig zijn er nog steeds mooie prijzen te winnen in de loterij van onze Oosterburen.

Duitse lotto ervaringen: prijzen

In de Duitse Lotto worden mooie prijzen vergeven. Zo staat de Superjackpot standaard op €4 miljoen. De hoofdprijs kan echter nog veel verder oplopen, en heeft een gelukkige speler wel eens €45,4 miljoen in de wacht gesleept! Er zijn ook jackpots van €1 miljoen en heel veel kleinere prijzen. Genoeg mogelijkheden dus en genoeg te winnen in deze mooie loterij!

Duitse lotto ervaringen: trekkingen

Er zijn 2 trekkingen per week in de Duitse lotto: iedere woensdag en iedere zaterdag. De uitslagen van deze trekkingen zij te volgen via de Duitse televisie, op kanaal 1. Ook kun je op de Duitse teletekst de uitslagen van de lotto terugvinden. Daarnaast kun je op de website van de aanbieder de uitslagen terugvinden om te zien of jij een prijs hebt gewonnen. Onderaan dit artikel kun je zien via welke online aanbieder je mee kunt spelen om kans te maken op de mooie prijzen van deze loterij.

Duitse lotto ervaringen: meespelen

Meespelen voor al deze prachtige prijzen kan tegenwoordig heel eenvoudig vanuit je luie stoel via de online loterij aanbieder theLotter. Hier kun je op de website je geluksgetallen zelf invullen of laten kiezen door de computer. Je mag zelf bepalen met hoeveel rijtjes je meespeelt: 6, 8, 10 of 12. Je kunt bovendien systematisch spelen, waarbij elke mogelijke combinatie van je gekozen getallen terugkomt. Zo maak je nog meer kans op de jackpot van de Duitse lotto!

Winkans verhogen?

Je kunt aan de Duitse lotto deelnemen via groepsspelen. Hierbij krijg je een aandeel in een groot aantal rijen. Je betaalt alleen jouw aandeel in al die rijen. Valt de jackpot of een andere mooie prijs op 1 van de rijen waar jij een aandeel in hebt? Dan krijg je jouw aandeel van de prijs uitgekeerd. Je kunt op deze manier deelenemen aan groepsspelen via online aanbieder theLotter. Je hebt dan 1/20 aandeel in 60 rijen. Dit kan al vanaf slechts $15,12. Meer weten? Lees hier meer over theLotter.

Duitse lotto ervaringen: conclusie

De Duitse lotto is een zeer goed alternatief voor de Nederlandse, omdat de prijzenpot vaak veel groter is. Daarnaast is meespelen veel eenvoudiger, doordat je gemakkelijk online kunt meedoen via theLotter. Als je voor groepsspelen kiest, is de kans op een prijs helemaal groot. Neem dus eens een kijkje bij theLotter en ontdek de vele mogelijkheden en grote prijzen. Bevalt het? Schrijf je dan gelijk in en speel eenvoudig mee!

Speel mee met de Duitse lotto via:

Min. inzet Nederlandse site? Betalen met iDEAL? Direct bezoeken
theLotter €15,00 (6 rijen) Ja Ja Klik hier >>

Leave a Reply