EuroJackpot loterij

  • 0

EuroJackpot loterij

Category : Loterij ervaringen

Meespelen? Lees eerst onze EuroJackpot loterij ervaringen!

De EuroJackpot is een relatief jonge loterij met een hoge prijzenpot. Die hoge prijzenpot wordt mogelijk gemaakt, doordat maar liefst 16 landen meedoen aan deze loterij. En dankzij het unieke groepsspelen kun je nu je winkans in de EuroJackpot loterij aanzienlijk verhogen!

Over de EuroJackpot loterij

De EuroJackpot is in 2012 in het leven geroepen. Op 23 maart dat jaar vond de eerste trekking plaats. Destijds deden 6 landen mee aan de loterij: Nederland, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland en Slovenië. Iets meer dan 2,5 jaar later telde de loterij 16 deelnemende landen. Het doel van de EuroJackpot loterij is om de grootste van Europa te worden en zo de EuroMillions loterij van de troon te stoten. Wat dat betreft heeft deze lotto nog een weg te gaan.

EuroJackpot loterij ervaringen: prijzen

Ook voor wat betreft de prijzen moet de EuroJackpot loterij haar meerdere erkennen in bovengenoemde concurrent. De gegarandeerde minimale jackpot is met €10 miljoen een stukje lager, en ook de grootste jackpot ooit uitgekeerd is een stuk lager: €90 miljoen tegenover €190 miljoen bij EuroMillions. Toch moet dat je er zeker niet van weerhouden om mee te spelen. Elke trekking van de EuroJackpot loterij staat garant voor een paar honderdduizend prijswinnaars en miljoenen aan prijzengeld!

EuroJackpot loterij ervaringen: trekkingen

De EuroJackpot loterij heeft, in tegenstelling tot heel veel andere loterijen, 1 trekking per week. Deze wordt elke vrijdagavond in Helsinki (Finland) gehouden. In alle deelnemende landen is deze trekking op televisie te volgen. Daarnaast verschijnt de uitslag op teletekst en kun je nalezen of je gewonnen hebt op de website van de loterij aanbieder van jouw keuze.

EuroJackpot loterij ervaringen: meespelen

Meespelen met de EuroJackpot loterij kan eenvoudig via 1 van de online aanbieders van deze loterij. Online kun je jouw geluksgetallen invullen of door de computer laten kiezen. Per rijtje kies je 5 getallen van 1 t/m 50 en 2 van de 10 eurostars. Heb je ze allemaal goed? Dan win je de jackpot van tot wel €90 miljoen! Maar er zijn meer manieren om mee te spelen met de EuroJackpot loterij.

Winkans verhogen?

Je kunt ook aan de EuroJackpot loterij deelnemen via groepsspelen. In plaats van enkele hele loten, koop je daarmee een aandeel in een heleboel loten. Zo heb je extra veel kans op een prijs. Als er een prijs valt op 1 of meerdere van de loten waar jij een aandeel in hebt, krijg jij jouw deel van de prijzenpot uitgekeerd. Je kunt zelf bepalen hoe groot je aandeel is. Speel met groepsspelen mee met de EuroJackpot loterij via:

Min. inzet Nederlands? iDEAL? Direct bezoeken
theLotter $15,12 (45 rijen, 1 trekking) Ja Ja theLotter ervaringen

EuroJackpot loterij ervaringen: conclusie

De EuroJackpot loterij is een vrij nieuwe en nog groeiende loterij. Dat wil echter niet zeggen dat de prijzenpot niet de moeite waard is. Met een gegarandeerde minimale jackpot van €10 miljoen kun je behoorlijk rijk worden als je de winnende getallen en eurostars hebt gekozen. En voor de spelers die maximaal kans willen maken, zijn de groepsspelen van de EuroJackpot loterij heel interessant.

Speel mee met de EuroJackpot loterij via:

Min. inzet Nederlands? iDEAL? Direct bezoeken
Jackpot.com €2,50 Nee Ja Klik hier >>
theLotter  €15,00
(3 rijen)
Ja Ja Klik hier >>

Leave a Reply