EuroMillions loterij

  • 0

EuroMillions loterij

Category : Loterij ervaringen

Meespelen? Lees eerst onze EuroMillions loterij ervaringen!

De EuroMillions loterij is de bekendste loterij van Europa.

Dankzij hoge prijzen en een toegankelijk spel trekt deze lotto wekelijks de meeste deelnemers van alle Europese loterijen. En dankzij het unieke groepsspelen kun je nu je winkans in deze loterij aanzienlijk verhogen! Lees er meer over in onze EuroMillions loterij ervaringen.

Over de EuroMillions loterij

EuroMillions is een relatief jonge loterij. De eerste trekking vond plaats op 13 februari 2014. In die tijd waren er nog maar 3 deelnemende landen, namelijk Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Later dat jaar voegden nog 9 landen zich bij de bestaande club en ontstond EuroMillions zoals we die nu kennen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat deze loterij de grootste wordt van Europa, en zich kan meten aan de Amerikaanse loterijen, zoals de Powerball loterij.

EuroMillions loterij ervaringen: prijzen

De EuroMillions ervaringen met prijzen zijn, dat deze behoorlijk hoog kunnen oplopen. De slogan van deze loterij (“Word schandalig rijk”) wordt dan ook goed nageleefd. Prijzen lopen op tot bijna €219 miljoen, en zo’n 3 tot 5 keer per jaar valt er een prijs van €100 miljoen of meer. Maar ook kleinere prijzen zijn er genoeg. Zo maak je 2 keer per week kans op een jackpot van minimaal €15 miljoen. En dat al met een minimum inzet van slechts €5,88! Al vele gelukkige winnaars gingen je voor in de EuroMillions loterij.

EuroMillions loterij ervaringen: trekkingen

Met 2 trekkingen per week heeft de EuroMillions loterij genoeg momenten in de maand om mee te spelen voor die hoge jackpot. Je kunt elke dinsdag en vrijdag meedingen naar de prijzen, ook op feestdagen. Als je meespeelt via een van onze online lotto aanbieders (zie onderaan deze pagina), kun je tussen 22.30 uur en 23.00 uur de uitslagen bij de aanbieder bekijken. Soms staan de trekkingen zelfs al eerder online. In België worden de uitslagen op dinsdag en vrijdag om 23.00 uur op VRT 1 uitgezonden, en in Frankrijk om 22.30 uur op RTBF La Une. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de EuroMillions loterij trekkingen te volgen!

EuroMillions loterij ervaringen: meespelen

Meespelen met de EuroMillions loterij is eenvoudig en kost niet veel. Zoals je hierboven in onze ervaringen kon lezen, kun je al deelnemen aan deze loterij vanaf slechts €5,88 per trekking! En als je meer lijnen en meer trekkingen meespeelt, kun je mooie kortingen en zelfs gratis loten krijgen. Op die manier staat niets je positieve EuroMillions loterij ervaringen meer in de weg!

Winkans verhogen?

Je kunt aan de EuroMillions loterij deelnemen via groepsspelen. Hierbij krijg je een aandeel in een groot aantal rijen. Je betaalt dus niet het volle pond voor al die rijen. Valt de jackpot of een andere mooie prijs op 1 van de rijen waar jij een aandeel in hebt? Dan krijg je jouw aandeel van de prijs uitgekeerd. En het mooiste is: de bonusnummers zijn gegarandeerd goed! Groepsspelen is  mogelijk via de volgende aanbieders:

Aanbieder Min. inzet Nederlands? iDEAL? Lees meer
theLotter €15,14 (150 rijen) Ja Ja theLotter ervaringen

Nog meer kans op mooie prijzen? Speel deze loterij via de Loterij Professor en win elke trekking mooie prijzen! Maak kennis met de Loterij Professor.

EuroMillions loterij ervaringen: conclusie

Onze EuroMillions loterij ervaringen zijn zeer positief. Hoe kan het ook anders? De prijzenpot is hoog, de jackpot valt regelmatig en dankzij de online aanbieders kun je vanuit je luie stoel meespelen! Wat wil een mens nog meer? Heb je door onze EuroMillions loterij ervaringen zin gekregen om mee te spelen? Kijk dan hieronder welke aanbieder het beste bij jou past.

Speel mee met de EuroMillions loterij via:

 

Min. inzet Nederlands? iDEAL? Meespelen?
theLotter €16,80 (3 rijen) Ja Ja Klik hier >>
Jackpot.com €2,50 Nee Ja Klik hier >>

 


Leave a Reply