New Chance loterij ervaringen (waarschuwing!)

  • 2

New Chance loterij ervaringen (waarschuwing!)

Category : Loterij ervaringen

New Chance loterij ervaringen: pas op!

Steeds vaker duikt de New Chance loterij op in de lotto ervaringen van onze klanten. Helaas is het enige dat wij voorbij zien komen een lange lijst klachten over mensen die zijn opgelicht of zich opgelicht voelen. Lees meer over deze (zogenaamde?) loterij in onze New Chance ervaringen en de vermeende oplichting.

Eerst word je gebeld

De gedupeerden worden gebeld door New Chance met een aantrekkelijk aanbod: word lid en binnen 3 maanden zul je een grote prijs winnen. Dat klinkt niet gek, zelfs te mooi om waar te zijn. Helaas is het ook te mooi om waar te zijn. Veel mensen trappen dan ook niet in dit verkooppraatje, en zeggen geen interesse te hebben. Dan begint de echte oplichting. Wat je de medewerker antwoordt, maakt namelijk niet uit: ook mensen die het aanbod geweigerd hadden, zaten ineens vast aan een abonnement van de New Chance loterij.

Dan komen de dreigmails

Helaas zijn sommige gedupeerden op het aanbod ingegaan. Voor de neploterij maakt het echter niet uit. Ook de mensen die het aanbod van New Chance hadden afgewezen (of zelfs nog nooit met deze oplichters hadden gesproken), melden in hun ervaringen namelijk dat ze gewoon weer benaderd worden. Deze keer is de toon een stuk minder vriendelijk. Zo ontvangen gedupeerden dreigmails. Hierin staat dat er een bedrag openstaat en mensen dit moeten betalen. Zo niet, dan kunnen ze een incassobureau op de stoep verwachten.

Wat kun je doen?

Ben je opgelicht door deze loterij? Om te beginnen moet je de mails van de New Chance gewoon negeren. Deze oplichters hebben namelijk geen enkel bewijs dat je lid bent (geweest) van hun zogenaamde loterij, dus een incassobureau kan en mag niets doen. Mocht New Chance je bellen, zeg dan alleen “geen interesse” en hang direct op. Zeg verder niets! Ze kunnen namelijk het gesprek opnemen en dit zo verknippen, dat het lijkt of je toestemming geeft. Als ze bewijs zeggen te hebben dat je wel degelijk meedoet, vraag dan om dat bewijs en bekijk het aandachtig. Laat je niet verleiden tot een discussie en wees niet bang om onbeleefd te zijn als dat nodig is. Je hebt te maken met oplichting, dus je hoeft niet vriendelijk te zijn tegen de medewerker van New Chance! De oplichting kun je ook melden bij de televisie.

Wel met een echte loterij meespelen?

Wil je geen New Chance achtige ervaringen, maar gewoon meespelen met leuke loterijen met echte winkans, echte prijzen en duidelijke voorwaarden? Je kunt online meespelen met alle grote internationale loterijen voor de hoogste jackpotten ter wereld! Kijk bij onze online aanbieders Jackpot.com en theLotter.


2 Comments

rick bruine

september 4, 2018 at 10:25 pm

ik zou graag mee willen doen hoe moet ik me inschrijven

Leave a Reply