Scratch2Cash ervaringen (krasloten)

  • 0

Scratch2Cash ervaringen (krasloten)

Category : Loterij ervaringen

Krasloten kopen? Lees onze Scratch2Cash ervaringen eerst!

Scratch 2 Cash is een eenvoudige manier om – zoals de naam al zegt – te krassen voor geld. In plaats van krasloten te kopen, kun je gewoon online krassen voor mooie prijzen. Is dit de beste manier om te krassen? Lees het allemaal in onze Scratch2Cash ervaringen!

Scratch2Cash ervaringen: de voordelen

  • Betalen met iDEAL
  • 100% bonus op je storting
  • Online krasloten kopen vanaf 25 cent!
  • Keuze uit 179 games
  • Ook gratis spelen

 

Scratch 2 Cash ervaringen met de website

Het eerste wat je ziet als je naar Scratch2Cash gaat, is de homepage. Alles op deze pagina is in het Engels (of Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Zweeds, Noors of Fins), maar gelukkig wijst het zich eenvoudig vanzelf. Je vindt snel de buttons om te spelen en een account aan te maken. En als je ergens niet uit komt, is de vriendelijke chat van de klantenservice er om je te helpen. Erg prettig.

Scratch2Cash ervaringen met meespelen

De belangrijkste Scratch2Cash ervaringen gaan natuurlijk niet om hoe de website eruit ziet, maar om de krasloten zelf. De keuze is enorm: in totaal zijn er 179 spellen! Eerst krijg je een overzicht te zien, zoals je hieronder ziet.

Vervolgens kun je een online kraslot uitzoeken waarmee je gaat spelen. Je kunt alle krasloten kopen en online krassen die je in het overzicht ziet, nadat je een account hebt aangemaakt en geld hebt gestort. Ook hierover positieve ervaringen trouwens, want een account is bij Scratch 2 Cash zo aangemaakt.

Geld Storten

Om online krasloten te kopen, heb je geld nodig op je account van Scratch2Cash. De ervaring leert dat hiervoor iDEAL de meest populaire betaalmethode is. Die is ook bij deze aanbieder van krasloten te vinden. Dat betekent dus veilig en snel geld storten op je account! Overigens kun je ook met creditcards, Skrill, Neteller en nog veel meer andere betaalmethoden terecht bij Scratch 2 Cash. Je kunt al beginnen met heel kleine bedragen, maar pas vanaf €10 geldt de bonus.

Bonussen

De Scratch2Cash ervaringen met bonussen zijn uitstekend. Al vanaf een laag bedrag krijg je 100% bonus, en dat tot wel €200! Dus stort je €60, dan krijg je er €60 bij en heb je dus in totaal €120 om online krasloten te kopen. Stort je €90, dan kun je uiteindelijk voor €180 krasloten kopen!

Krassen

Het krassen zelf is een aangename ervaring, met leuke geluiden en animaties om het spel nog plezieriger te maken. Bovendien is elk derde kraslot gegarandeerd van winst!

Uitbetalingen

Als je een mooie prijs hebt gewonnen met de krasloten van Scratch2Cash, wordt deze automatisch op je account bijgeschreven. Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je dit bedrag laten uitbetalen op de manier die voor jou het beste uitkomt. Afhankelijk van de methode die je kiest, kan de uitbetaling (als deze verwerkt is) maximaal 7 werkdagen duren. Hierover hoef je geen kosten af te dragen aan Scratch2Cash.

Scratch2Cash klantenservice ervaringen

Als je ergens mee zit, is de klantenservice er om je te helpen. Die kun je snel bereiken via chat. Je kunt rekenen op vriendelijke en snelle service voor alle vragen en problemen die je hebt op de website.

Conclusie

Als we al onze Scratch2Cash ervaringen bij elkaar optellen, kunnen we stellen dat dit de plek is om online krasloten te kopen. Dus als je geen zin hebt om naar de winkel te gaan of je wilt een te gekke nieuwe kraservaring opdoen, ga dan snel naar de website van Scratch 2 Cash.

Bezoek de website >>


Leave a Reply