SuperEnalotto loterij

  • 0

SuperEnalotto loterij

Category : Loterij ervaringen

Meespelen? Lees eerst onze SuperEnalotto loterij ervaringen!

Veel SuperEnalotto ervaringen zijn er nog niet te vinden in Nederland. Dat heeft ermee te maken dat deze Italiaanse loterij tot voor kort nog moeilijk te bereiken was voor Nederlanders. Daar is nu verandering in gekomen: je speelt eenvoudig online mee via theLotter of Jackpot.com. Lees meer over onze SuperEnalotto ervaringen.

Wil je direct meespelen met Powerball? Meld je dan nu aan bij theLotter, een veilige website waar je via iDeal kunt betalen en direct online kunt meedoen!

Over deze loterij

De SuperEnalotto is een relatief jonge loterij. Pas eind 1997 werd deze opgericht. Echter, de loterij stamt af van Enalotto, een loterij die al sinds de jaren ’50 winnaars blij maakt. Er zijn voldoende redenen om mee te spelen met dit Italiaanse prijzenfestival. In deze ervaringen doen we ze allemaal uit de doeken. Een goede reden is bijvoorbeeld, dat de jackpotten behoren tot de hoogste in de wereld. Ook leuk: er zijn zeer regelmatig trekkingen (waarover hieronder meer).

SuperEnalotto loterij ervaringen: prijzen

Hierboven las je het al: de Superenalotto loterij is er eentje met fantastische prijzen. De jackpot kan over de €200 miljoen gaan, een bedrag waar veel loterijen nooit aan komen. Tot nu toe staat de hoogste winst op 1 loterijticket op naam van een Toscaanse speler. Die won €147,8 miljoen in de zomer van 2009. Er zijn ook hogere prijzen gevallen, maar die zijn gewonnen door meerdere spelers tezamen.

Ervaringen met trekkingen

Erg leuk aan deze loterij is dat er zeer regelmatig trekkingen zijn. Wel 3 keer per week maak je kans om in de prijzen te vallen in dit Italiaanse spektakel. Heb je alle 6 nummers goed? Dan win je die megagrote jackpot! Zorg dus dat je de uitslagen checkt op dinsdag, donderdag en zaterdag ’s avonds na 8 uur.

SuperEnalotto loterij ervaringen: meespelen

Het was al duidelijk dat meespelen met de SuperEnalotto loterij zeer eenvoudig is. Onze ervaringen laten zien dat je gemakkelijk een online aanbieder kunt vinden waar je zo een aantal rijtjes koopt die kans geven op die megajackpot. Wie weet is dit wel je geluksdag en loop jij straks weg met die megaprijs…

Winkans verhogen?

De hoogste jackpotten van de SuperEnalotto zijn gevallen onder groepen die gezamenlijk meespeelden met deze loterij. Ook dit kan online. In plaats van zelf een groep bij elkaar zoeken, kun je een aandeel in een groep kopen. Deze groep heeft een groot aantal loten, waardoor je extra veel kans maakt! Hoe groot jouw deel van de prijzenpot uiteindelijk is, bepaal je zelf. Ontdek meer over groepsspelen:

Min. inzet Nederlands? iDEAL? Direct bezoeken
theLotter €13,64 (40 rijen, 1 trekking) Nee Ja theLotter ervaringen

SuperEnalotto loterij ervaringen: conclusie

Iedereen heeft de neiging naar de standaard loterijen te kijken, en dat is onterecht. De SuperEnalotto loterij mag dan niet internationaal zijn, de prijzen vallen vaak hoger uit dan bij grote Europese loterijen! Wie dus op zoek is naar een nieuwe ervaring met een ander spel dan wat je meestal tegenkomt, moet zeker eens een kijkje nemen in Italië. Via onze betrouwbare aangesloten lotto-aanbieders kan dit nu supereenvoudig online!

Speel mee met de SuperEnalotto loterij via:

Min. inzet Nederlands? iDEAL? Direct bezoeken
Jackpot.com €3,00 Nee Ja Klik hier >>
theLotter  €12,50
(5 rijen)
Nee Ja Klik hier >>

 


Leave a Reply