Loterij vergelijken? Vergelijk alle lotto’s ter wereld!

Welke loterij past bij jou?

Vergelijk de verschillende lotto’s op de prijs om mee te doen en de prijzen die je ermee kunt winnen. Door loterijen te vergelijken kom je erachter welke lotto de beste is om aan mee te spelen en welke je het beste links kunt laten liggen. Je ziet de naam van de loterij, de minimale kosten om mee te spelen en de hoogste jackpot die de loterij ooit heeft uitgekeerd.

Loterij Spelen vanaf Hoogste jackpot Meespelen
Powerball €5,95 $1,586 miljard
Mega Millions €2,85 $656 miljoen
EuroMillions €7,50 €190 miljoen
EuroJackpot €5,90 €90 miljoen
Staatsloterij €15,00 €38,4 miljoen
Lotto €2,00 €36 miljoen
Miljoenenspel €5,00 €10 miljoen
Krasloten €1,00 €1 miljoen (kost €10)
Nationale Postcode Loterij €12,75 €43,9 miljoen (delen)
BankGiro Loterij €13,25 €3,6 miljoen
VriendenLoterij €13,25 €1 miljoen

Grote prijs? Kies geen nationale loterij!

Wat blijkt uit bovenstaande vergelijking? De loterijen in Nederland geven vooral leuke prijzen weg. Wil je echt geld verdienen? Dan kun je beter aan een internationale of Amerikaanse loterij meedoen. Daar geven ze namelijk de hoogste jackpots weg. Gelukkig kan dat dankzij de verschillende online aanbieders die je de mogelijkheid geven om mee te spelen.

Kansen vergroten

Natuurlijk moet je bij loterijen vergelijken ook de kansen meenemen dat je een prijs wint, maar tegenwoordig zijn er tal van trucjes om die kansen te manipuleren. En dan hebben we het niet over de aloude ‘strategieën’ waarmee je jouw ‘geluksnummers’ kunt bepalen, maar bewezen manieren.

Abonnement

Feitelijk wordt je winkans per keer niet groter, maar door een abonnement te nemen, maak je wel meer kans om uiteindelijk in de prijzen te vallen. Als je 10 keer meedoet, is de kans op een prijs namelijk 10 keer zo groot als wanneer je het na 1 keer voor gezien houdt.

Groepsspelen

De enige echte manier om meer kans te maken op een prijs is door mee te spelen met een groep. Nu denk je wellicht: Waar vind ik een groep spelers om de loterij mee te spelen? Tegenwoordig hebben tal van online aanbieders hier een oplossing voor: zij verzamelen de groep spelers bij elkaar en jij kunt direct meedoen! Zo hoef je zelf de groep niet meer samen te stellen.

Aanbieders vergelijken

Natuurlijk wil je niet alleen de loterijen vergelijken, maar ook de aanbieders van deze loterijen. Dat hebben wij al voor je gedaan. Dus wil je informatie over deze aanbieders? Lees dan onze: