365LottoWorld

  • 0

365LottoWorld

Category : Lotto aanbieders

365LottoWorld is niet meer actief in Nederland. Online meespelen met loterijen? Lees dan onze:

Lees onze 365LottoWorld ervaringen!

365LottoWorld is een internationale aanbieder van een groot aantal loterijen over de hele wereld. Ontdek deze aanbieder en de grote voordelen!

365LottoWorld ervaringen: de voordelen

  • Keuze uit alle grote loterijen
  • Nederlandse site
  • Goede ondersteuning
  • Maandelijks of per trekking betalen
  • Nu een welkomstbonus bij aanmelden

365LottoWorld ervaringen: op een rijtje

Aantal aangesloten loterijen: 50+

Nederlandse site: Ja

Mobiele site of app: Ja

Betalen met: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Skrill (Moneybookers) en PayPal

Welkomstbonus: Ja

Speciale acties: Ja

365LottoWorld ervaringen: aangesloten loterijen

De 365LottoWorld ervaringen zijn vooral positief vanwege de eindeloze keuze. De aangesloten loterijen zijn er teveel om op te noemen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het vinden bij deze aanbieder. Dat maakt het ook zo leuk om te spelen: je kunt elke week aan een andere loterij meedoen als je wilt, of bij dezelfde lotto blijven spelen. Wat je maar wilt, het kan bij 365LottoWorld. Hieronder hebben we een paar aangesloten loterijen eruit gelicht.

EuroMillions

In onze 365LottoWorld ervaringen verdient de grootste Europese loterij een eervolle vermelding. Met 12 deelnemende landen lopen de prijzen in deze loterij hoog op. Meedoen gaat eenvoudig via de website van 365LottoWorld.

Powerball

Natuurlijk vind je bij 365LottoWorld de Amerikaanse Powerball terug. Deze loterij heeft in onze ervaringen een van de hoogste jackpots die je kunt vinden. Sterker nog: van de 10 hoogste jackpots die ooit zijn gevallen, zijn er 6 afkomstig van de Powerball loterij. Hoe hoog deze jackpots waren? Niet schrikken: tussen de 399,4 miljoen en 590,5 miljoen dollar!

Mega Millions

Maar de allerhoogste jackpot ooit staat nog steeds op naam van de Mega Millions loterij. Deze eveneens Amerikaanse loterij keerde kort geleden een jackpot uit van maar liefst 656 miljoen dollar! Zo’n hoge prijs mag natuurlijk niet ontbreken in onze 365LottoWorld ervaringen.

Andere loterijen

Naast bovengenoemde loterijen heeft 365LottoWorld nog veel meer trekkingen waar je aan kunt deelnemen. Bekijk zelf het ruime aanbod en kies de loterij die bij jou past! Klik hier voor meer loterijen.

365LottoWorld ervaringen: bonussen & acties

Onze ervaringen met 365LottoWorld zijn, dat je bij deze aanbieder altijd goed in de watten wordt gelegd. Daarvoor heeft deze aanbieder allerlei verschillende acties, van bonuspunten voor vaste spelers tot welkomstbonussen en zelfs gratis series bij elke gekozen serie. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de coupons en vouchers waarmee je leuke extra’s of cash geld kunt krijgen.

Combo deals

Voor spelers die graag aan meerdere loterijen tegelijk meedoen, heeft 365LottoWorld speciale combo deals. Hiermee krijg je tot wel 25% korting wanneer je 2 in de trekkingen van 2 loterijen tegelijk meespeelt. Maar ook als je in meerdere trekkingen van 1 loterij meespeelt, krijg je korting.

365LottoWorld ervaringen: betalen

Onze 365LottoWorld ervaringen met betalen zijn goed. Alle belangrijke creditcards (Visa, MasterCard, Diners Club, American Express) zijn vertegenwoordigd. Daarnaast kun je er terecht met Skrill (Moneybookers) en PayPal. Er wordt momenteel hard gewerkt aan andere betaalmogelijkheden. Voor nu is het met de bestaande methoden in ieder geval eenvoudig betalen. Een kwestie van gegevens invullen en je bent klaar om te spelen!

365LottoWorld ervaringen: spelen

Het spelen met de vele loterijen is wat onze 365LottoWorld ervaringen zo leuk maakt. Klik op de loterij waar je aan mee wilt doen, en je wordt geleid naar een pagina waar je jouw favoriete getallen kunt invullen. Uiteraard kun je ook de computer automatische series laten aanmaken. Als je een vaste serie hebt, kun je die opslaan in je profiel. Je kunt tot 5 series getallen aanmaken op 365LottoWorld.

De onderbalk toont belangrijke informatie en verdient daarom extra uitleg in deze 365LottoWorld ervaringen. Links zie je een berekening van je winkans met de gekozen getallenserie(s). Daarnaast kun je kiezen aan hoeveel trekkingen je meedoet. Rechtsonder staat een samenvatting van je keuze met een grote knop om je lottotickets te kopen. Zo gemakkelijk en leuk zijn de 365LottoWorld ervaringen met meespelen!

365LottoWorld ervaringen: klantenservice

Heb je hulp nodig bij het spelen met 365LottoWorld? Onze ervaringen met de klantenservice zijn heel positief. Je kunt gewoon in het Nederlands je vraag stellen en je krijgt netjes antwoord. Aarzel dus niet om je vraag per e-mail, live chat of het contactformulier te stellen!

365LottoWorld ervaringen: uitbetalingen

Wanneer je een prijs hebt gewonnen, zet 365LottoWorld deze automatisch op je spelersaccount. Vervolgens kun je zelf een methode kiezen om deze te laten uitbetalen. Afhankelijk van de grootte van het bedrag, kan het tot 5 werkdagen duren voordat het geld op je bankrekening staat. Uiteraard werkt 365LottoWorld met extra beveiliging, dus kan het zijn dat je extra gegevens moet verstrekken bij (grote) uitbetalingen. Gelukkig maar, anders kan iedereen er met jouw prijs vandoor gaan!

365LottoWorld ervaringen: conclusie

Wie onze 365LottoWorld ervaringen leest, zal snappen dat onze conclusie over deze aanbieder positief is. Je hebt ruime keuze uit de beste loterijen over de hele wereld, kunt eenvoudig meespelen en krijgt nog leuke bonussen ook! Als je met leuke loterijen wilt meespelen en beschikt over een creditcard, PayPal account of Skrill account, dan raden wij je zeker aan om een kijkje te nemen bij 365LottoWorld!

365LottoWorld is niet meer actief in Nederland. Wij raden theLotter als betrouwbare partij aan om online met loterijen mee te spelen.


Leave a Reply