Icelotto

 • 5

Icelotto

Category : Lotto aanbieders

Icelotto is niet meer actief in Nederland. Wil je online meespelen met de loterij van jouw keuze? Kijk dan eens bij onze theLotter ervaringen.

Lees onze Icelotto ervaringen!

Icelotto is de ideale loterij voor spelers die met iDEAL willen betalen en vanaf hun computer willen spelen. Deze vrij nieuwe loterij blinkt bovendien uit in prijs, en is in veel gevallen de goedkoopste loterij. Meer weten over deze aanbieder? Lees dan hieronder onze Icelotto ervaringen!

Icelotto ervaringen: de voordelen

 • Nederlandse site
 • Betalen met iDEAL
 • Leuke extra’s
 • Veel grote loterijen

Icelotto ervaringen: op een rijtje

Nederlandse site: Ja

Mobiele site of app: Nee

Betalen met: iDEAL, Visa, MasterCard, Diners Club, American Express, Skrill, Sofort, giropay, JCB

Welkomstbonus: Gratis lot (zolang de actie loopt)

Speciale acties: Ja

Icelotto ervaringen: aangesloten loterijen

Onze Icelotto ervaringen blinken niet uit in het aantal loterijen, dat moet eerlijk worden gezegd. Nu is de vraag: met hoeveel loterijen wil je meespelen? De grote namen, zoals Powerball en EuroMillions, maar ook Mega Millions, Eurojackpot en andere bekende loterijen, zijn hier te vinden. Dus voor de grote prijzen kun je gewoon bij Icelotto spelen! In onze ervaringen zijn dat over het algemeen ook de loterijen die mensen kiezen. Lees hieronder kort meer over deze loterijen of kijk in het topmenu van deze website om meer te ontdekken over de verschillende loterijen.

Powerball

De onbetwiste nummer één op het gebied van loterijen wereldwijd is zonder meer de Powerball loterij. In 2016 brak deze loterij alle records door een hoofdprijs weg te geven van maar liefst 1,6 miljard dollar! Stel je voor, dat je bankrekening van de ene op de andere dag een 1 met daarachter 9 cijfers laat zien. Ook in Nederland was de Powerball loterij tijdens deze dagen razend populair. Is het terecht dat de populariteit daarna is afgenomen? Helemaal niet, want je kunt nog steeds elke trekking een jackpot winnen die je je leven lang niet zult opmaken.

Mega Millions

Tot de megajackpot van meer dan anderhalf miljard dollar van de Powerball loterij, was Mega Millions de recirdhouder voor hoogste jackpot. Ruim 600 miljoen dollar was deze grootste jackpot die Mega Millions, die bijna 5 jaar de grootste jackpot ter wereld is geweest. Net als bij de Powerball begint de jackpot iedere keer al hoog, dus meespelen loont bij elke trekking!

EuroMillions

Zoek je het liever dichter bij huis? EuroMillions staat bekend om behoorlijk mooie prijzen. Je moet zeker niet in bedragen denken zoals we die kennen van de bovengenoemde Amerikaanse loterijen, maar nog steeds gaat er wel eens meer dan 100 miljoen euro uit. Sterker nog: meerdere keren per jaar wordt er 100 miljoen of meer aan een gelukkige winnaar uitgekeerd!

Eurojackpot

Met een maximale jackpot van tot nu toe 90 miljoen euro klinkt Eurojackpot misschien als een kleine speler in dit rijtje, maar je hebt het nog steeds over bijna 2,5 keer zoveel als de hoogste jackpot ooit in de Staatsloterij! Ook deze Europese loterij is dus een speler om rekening mee te houden.

Overige loterijen

Dat we in onze Icelotto ervaringen het aantal loterijen iets vinden tegenvallen ten opzichte van de overige aanbieders, is misschien wat overdreven. Er staan in het aanbod namelijk genoeg loterijen waarin je flinke jackpotten kunt opstrijken, van een paar miljoen tot honderden miljoenen! Dus of je nu voor de bekende grote jongens gaat of voor een exotische, kleinere loterij, je Icelotto ervaringen staan gegarandeerd bol van het speelplezier.

Icelotto ervaringen: bonussen & acties

Wie bij Icelotto zich aanmeldt, kan direct ervaringen opdoen met zijn gratis lot. Dat krijg je namelijk van het huis bij je aanmelding. Daarnaast beschikt deze aanbieder over een uitgebreid loyaliteitsplan, waarmee je als trouwe speler kunt toetreden tot de speciale VIP Club. Deze VIP Club bestaat uit verschillende levels, ieder met hun eigen voordelen en speciale extra’s. Hieronder lees je meer over deze verschillende levels. Voor elke euro die je uitgeeft bij Icelotto, krijg je een VIP Punt. Bij 400 punten treed je toe tot de VIP Club en mag jij profiteren van al die mooie extra’s!

Vip Club: levels

In de Icelotto VIP club geniet je van de ervaringen van de beste service en leuke extra’s. Zo staat er altijd een persoonlijke accountmanager voor je klaar om je te helpen en zijn er mooie kortingen en cashbacks te krijgen. Er zijn 4 verschillende levels in de Icelotto VIP Club:

 • Brons (400-899 Punten): Je krijgt 3% korting op je aankopen.
 • Zilver (900-1999 Punten): Naast 5% korting op je aankopen krijg je ook nog 3% cashback in de vorm van Bonusgeld.
 • Goud (2000-3999 Punten): Je krijgt 10% korting en 5% cashback in de vorm van bonusgeld.
 • Platinum (4000+ Punten): Op het hoogste VIP level krijg je maar liefst 12% korting op al je aankopen en 10% cashback in de vorm van bonusgeld!

Icelotto ervaringen: betalen

Een van de grootste voordelen in onze Icelotto ervaringen is het betaalgemak. Weinig lotto aanbieders hebben zoveel mogelijkheden om je loten mee af te rekenen. Aan het lange rijtje ontbreekt uiteraard iDEAL niet, de gemakkelijkste en veiligste betaalmethode voor Nederlandse lottofans. Wie liever met creditcard betaalt, hoeft zich echter ook geen zorgen te maken. Zowel Visa als MasterCard, Diners Club en American Express wordt geaccepteerd. Daarnaast kun je betalen met Skrill en is er voor de volledigheid de optie om je loten te voldoen via Sofort, giropay en JCB. Genoeg mogelijkheden, dus betalen zal een van de gemakkelijkste ervaringen zijn die je bij Icelotto opdoet!

Icelotto ervaringen: spelen

De belangrijkste Icelotto ervaringen zijn natuurlijk die van het spelen. En daarin is deze aanbieder een van de beste. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt bij je gekozen loterij kiezen of je 1, 2, 3, tot wel 10 lijnen invult. Daarnaast kun je invullen of je meerdere trekkingen wilt meespelen of een abonnement neemt. Met andere woorden: houd je het klein of ga je voor maximale winkans?  Of kies je een gulden middenweg? Het is allemaal mogelijk! Uiteraard geniet je mooie kortingen wanneer je van deze aanbiedingen gebruik maakt. Wie boven de loten kijkt, ziet nog een ander tabblad: groepsaankoop. Die vorm van spelen verdient aparte aandacht in onze Icelotto ervaringen.

Groepsaankoop

Bij Icelotto kun je ook met een groep je loten kopen. De ervaringen met deze manier van spelen zijn zeer goed. Zo blijkt dat 1 op de 4 jackpots door een groep wordt gewonnen! Het werkt als volgt: met groepsaankoop heb je een aandeel in 50 lijnen met getallen. Deze lijnen met getallen zijn vooraf aangekocht. Hoe groot jouw aandeel is, mag je zelf bepalen met je inzet. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klein aandeel, of juist een groot aandeel. Uiteindelijk bepaalt de grootte van je aandeel hoe groot je prijs is. Over de bonusgetallen hoef je je niet druk te maken, want die zijn gegarandeerd goed. Je speelt altijd mee voor minimaal 2 trekkingen. Dit kun je zelf aanpassen onder je aankoop (Icelotto zet hem standaard op 8 trekkingen). Zo geniet je dus van de voordelen van het meespelen met een groep, zonder dat je zelf die groep hoeft samen te stellen!

Icelotto ervaringen: klantenservice

Wie bij Icelotto vastloopt, zal ervaren dat de klantenservice direct voor je klaarstaat. Je kunt de vriendelijke medewerkers gratis bereiken via e-mail en live chat. Ook zijn er telefoonnummers waarop je de klantenservice kunt bereiken. Houd er echter rekening mee dat dit buitenlandse nummers zijn en je hoogstwaarschijnlijk geen Nederlandssprekende medewerker aan de lijn krijgt. Deze nummers hoef je echter niet te bellen, want ook met de support via e-mail en live chat zijn onze Icelotto ervaringen goed. Je kunt eenvoudig via de site een vraag stellen of opmerking geven, en een medewerker zal je snel te hulp komen.

Icelotto ervaringen: uitbetalingen

Over de Icelotto ervaringen met betalen horen we – net als over de andere ervaringen – geen klachten. Betalingen worden snel in behandeling genomen en binnen enkele dagen (afhankelijk van de methode van uitbetalen) staat het geld op je rekening. Het enige is, dat er om extra persoonsgegevens gevraagd kan worden bij een uitbetaling. Wees gerust: dit is een normale procedure in het kader van fraudebestrijding. Deze is er alleen maar om te zorgen dat niet een ander er met jouw winst vandoor gaat!

Icelotto ervaringen: conclusie

Onze Icelotto ervaringen zijn de beste van alle lotto aanbieders. De combinatie van de lage lotenprijzen en het betaalgemak maken deze aanbieder zeer interessant. Je kunt zelfs groepsspelen doen. Daar staat echter tegenover dat je ook geen minimum van 3 rijtjes hoeft af te nemen, dus op je gemak met een enkel of dubbel lot kunt meespelen. Door deze flexibiliteit en alle gemakken die je geniet bij het spelen en betalen, staan onze Icelotto ervaringen aan de top!

Helaas…

Icelotto is niet meer actief in Nederland. Je kunt nog wel meespelen met alle loterijen via theLotter. Lees hier waarom theLotter betrouwbaar is. Je kunt ook meespelen via Jackpot.com. Lees onze Jackpot.com ervaringen.


5 Comments

Twan

januari 12, 2016 at 5:20 pm

Waar kan ik mijn loten vinden die ik gekocht heb

  ben

  januari 13, 2016 at 3:51 pm

  staan bij mij gewoon in mijn account

Tai

januari 13, 2016 at 4:08 pm

Twan, heb je je loten ontvangen?

Marco

januari 15, 2016 at 11:42 pm

Onder mijn account mijn tickets

Mattijs

augustus 21, 2016 at 6:42 pm

Hey Allemaan !

Ik heb voor het eerst loten gekocht, spannend natuurlijk !

Alleen nu heb ik bonus geld ??? het is het bedrag dat ik aan loten gekocht heb… Wat kan ik hiermee ??

Groeten Mattijs

Leave a Reply