Jackpot.com

  • 0

Jackpot.com

Category : Lotto aanbieders

Meespelen? Lees onze Jackpot.com ervaringen!

Jackpot.com is een heel nieuw concept.

Jackpot.com ervaringen: de voordelen

  • Streng gereguleerd, dus betrouwbaar
  • Al vanaf €2,00 instappen!
  • Veilig en snel betalen met iDEAL
  • Uniek nieuw concept

Helaas is deze aanbieder niet meer actief in Nederland. Meespelen? Kijk een naar theLotter.

Jackpot.com ervaringen: op een rijtje

Aantal aangesloten loterijen: 4

Nederlandse site: Nee

Mobiele site of app: Nee

Betalen met: iDeal, Skrill, NETeller, creditcards etc.

Jackpot.com ervaringen: aangesloten loterijen

Als je veel keuze uit loterijen wilt, zit je bij deze aanbieder misschien niet op de juiste plek. Echter worden bij deze streng gereguleerde online loterij-aanbieder de grootste loterijen van Europa en Amerika aangeboden, dus keuze is er zeker! Zo vind je er EuroMillions, EuroJackpot, Powerball en Mega Millions. Daarnaast zijn er nog verschillende andere, kleinere loterijen te vinden waar je ook mooie prijzen kunt winnen. Kijk dus eens goed op de website van deze aanbieder en laat je verrassen door het unieke aanbod!

Jackpot.com ervaringen: betalen

Voor Nederlanders staat iDEAL als betaalmiddel voorop, en dat heeft Jackpot.com gelukkig goed begrepen. Dit maakt de ervaringen met betalen een stuk beter. Daarnaast kun je ook met creditcards en diverse zogenoemde e-wallet terecht op deze lottowebsite.

Jackpot.com ervaringen: spelen

Meespelen kan al vanaf een ongekend lage inleg van slechts €2,00. Dat is lager dan bij de meeste concurrenten. Zelfs de duurste loterijen (Powerball en Mega Millions) kennen een ongelooflijk lage drempel van slechts €3,00. Wat dat betreft is Jackpot.com in onze ervaringen een zeer voordelige partij!

Jackpot.com ervaringen: klantenservice

Als je support nodig hebt, zit er altijd een vriendelijk team voor je klaar. Je kunt de klantenservice benaderen via live chat, mail en zelfs telefoon. Voor dat laatste moet je wel bereid zijn om het tarief van een vaste lijn in Engeland te betalen, want daar staat het enige kantoor van deze aanbieder.

Jackpot.com ervaringen: uitbetalingen

Vooral bij het uitbetalen merk je het voordeel van de strenge regulering van Jackpot.com. Onze ervaringen met het uitbetalen van winsten is dan ook uitstekend. Winsten worden uitgekeerd naar je account en kun je vervolgens eenvoudig laten overschrijven op je bankrekening.

Jackpot.com ervaringen: conclusie

Er valt weinig aan te merken op onze Jackpot.com ervaringen. Het enige dat mist, is een Nederlandse website en een mobiele app. Concurrenten zoals theLotter en Icelotto hebben die zaken wel op orde. Aan de andere kant heb je aan deze partij een goed, mits je het gebrek aan keuze uit kleinere loterijen niet erg vindt. Door de strenge regulering zit het met de service in ieder geval goed!

Helaas is deze aanbieder niet meer actief in Nederland. Meespelen? Kijk een naar theLotter.


Leave a Reply