Loterij Professor nep?

  • 0

Loterij Professor nep?

De Loterij Professor is gestopt met aanbieden in Nederland. Er zijn nog wel mogelijkheden om met een verhoogde winkans mee te spelen aan loterijen. Kijk bijvoorbeeld eens bij groepsspelen van theLotter. Hier lees je hoe betrouwbaar theLotter is.

Is de Loterij Professor nep? vragen steeds meer lottospelers zich af. Ze zijn op de een of andere manier deze nieuwe online manier van geld verdienen met de lotto tegengekomen en zijn bang dat ze voor de gek worden gehouden. In dit artikel gaan we je daarom vertellen of de Loterij Professor nep of echt is.

Wat is de Loterij Professor?

Voordat we het label ‘echt’ of nep op deze software gaan plakken, gaan we eerst nog eens kijken wat de LoterijProfessor ook alweer is. Het gaat om een behoorlijk ingewikkeld stukje software dat geprogrammeerd is door een wiskundige. Hij ontdekte dat er met behulp van de statistieken een continu veranderende formule is die de kans op winst kan bepalen. Dit heeft hij verwerkt in zijn software, die hij Loterij Professor noemt.

Waarom zou de Loterij Professor nep zijn?

Mensen zijn al snel geneigd om een nieuw soort gespecialiseerde software zoals de LoterijProfessor nep te noemen. Omdat de software heel eenvoudig werkt en het mogelijk is er constant hoge winsten mee te behalen, plakken mensen er graag direct het label ‘nep’ op. Te mooi om waar te zijn, zo denken ze. Maar is dat ook zo, of doen we daarmee deze nieuwe technologie te kort?

Waarom zou de Loterij Professor niet nep zijn?

Als wij kijken naar de software, dan valt er een hoop op. Ten eerste de vele positieve reacties die er volgen op deze handige online applicatie. Positief geluimde spelers die daadwerkelijk geld uit de lotto hebben weten te halen dankzij deze tool, spreken er vol lof over. En dat zijn de belangrijkste klanten. Bovendien zien we dat de tool niet alles goed rekent. Er zijn ook cijfercombinaties die een te lage kans van slagen halen. Dat is voor ons ook een aanwijzing dat de LoterijProfessor niet nep zou zijn.

Niet meer actief in Nederland

Had je graag met de Loterij Professor meegespeeld? Deze aanbieder is helaas gestopt in Nederland. Toch met loterijen meespelen met verhoogde winkans? Kijk eens naar groepsspelen. Lees hier meer over onze theLotter ervaringen.

 


Leave a Reply