Lotto ervaringen

  • 0

Lotto ervaringen

Category : Lotto aanbieders

Lotto ervaringen: tips, meespelen, prijzen

Lees onze lotto ervaringen met de diverse online aanbieders voordat je begint met spelen. Zo weet je precies wat je moet verwachten van de aanbieder van jouw keuze. Lees daarom de artikelen goed door, zodat je zeker weet dat de aanbieder van jouw keuze over alles beschikt wat jij verwacht. Hieronder een greep uit wat je kunt lezen in onze ervaringen met individuele aanbieders van dit leuke online spel.

Lotto ervaringen: op een rijtje

Om je in 1 oogopslag te laten zien wat elke aanbieder in huis heeft, zetten we in onze lotto ervaringen een beknopt overzicht van de specificaties. In onderstaande tabel zie je hier meer over.

Aanbieder Nederlands? iDEAL? App? Welkomstbonus?
Jackpot.com Nee Ja Nee Persoonlijk
theLotter Ja Ja Ja Gratis lot

Lotto ervaringen: aangesloten loterijen

Je moet natuurlijk weten welke aanbieder welke loterijen aanbiedt. We kunnen je alvast vertellen: alle aanbieders hebben de EuroMillions loterij en Powerball loterij in hun assortiment. Het grote verschil zit hem in de kleinere, nationale loterijen. Daar wil nog wel eens wat onderscheid in zitten tussen de verschillende partijen. Zo is bijvoorbeeld de Duitse lotto niet overal vertegenwoordigd. Ook andere, specifieke nationale loterijen kun je niet overal terugvinden.

Lotto ervaringen: bonussen & acties

De lotto ervaringen worden natuurlijk nog leuker als er interessante bonussen en acties zijn. Ook dit hebben we voor je uitgezocht en genoteerd. En we kunnen je alvast vertellen: alle aanbieders geven je interessante kortingen en extra punten, waarmee je bijvoorbeeld cashbacks kunt regelen. theLotter geeft je bij aanmelding een gratis lot. Op die manier kun je kosteloos met dit online spel kennismaken en raak je op den duur wegwijs.

Lotto ervaringen: betalen

Voor veel spelers zal dit een belangrijk punt zijn. Op dit moment zijn er slechts 2 aanbieders die iDEAL aanbieden: jackpot.com en theLotter. Bij andere aanbieders vind je echter nog genoeg andere betaalmogelijkheden, dus kijk ook daar naar onze bevindingen van deze aanbieders. Wie weet heeft een andere aanbieder voldoende in huis om de andere 2 aanbieders te doen vergeten!

Lotto ervaringen: spelen

Het spelen is natuurlijk nog belangrijker dan het betaalgemak. Alle aanbieders hebben hiervoor een aantal dezelfde mogelijkheden, zoals het kiezen van verschillende rijtjes. Lotto365 gaat hierin het verst, en biedt de mogelijkheid om tot wel 20 rijen te selecteren! Daarnaast zijn er verschillende aanbieders die groepsspelen of groepsaankopen aanbieden voor meer winkans. Vooral Icelotto en theLotter hebben hiervoor verschillende mogelijkheden waarmee je je winkans aanzienlijk kunt verhogen.

Lotto ervaringen: klantenservice

Met geen enkele klantenservice hebben we slechte ervaringen. Het grote verschil tussen de aanbieders zit hem op dit vlak vooral in de gesproken taal. Is er geen Nederlandse site voorhanden, dan kun je erop rekenen dat er ook geen Nederlandse medewerker is om je te woord te staan.

Lotto ervaringen: uitbetalingen

Voor wat betreft de uitbetalingen zijn er weinig verschillen tussen de lotto ervaringen bij de diverse aanbieders. De snelheid waarmee uitbetaald wordt, is overal ongeveer hetzelfde. Ook het beleid ten aanzien van het uitkeren van grote bedragen en identificatie van de speler verschilt niet per aanbieder.

Lotto ervaringen: conclusie

Onze lotto ervaringen lopen per aanbieder enigszins uiteen, waarbij vooral Icelotto en theLotter er positief uitsteken dankzij hun Nederlandse site en de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. 365LottoWorld weet ons vooral te charmeren door het grote arsenaal aan leuke acties die gehouden worden. Lotto365 blinkt uit in de hoeveelheid rijen waarmee je kunt meespelen. Zo zie je maar: de verschillende aanbieders blinken allen op hun eigen manier uit in onze lotto ervaringen!

Ga naar onze:

 


Leave a Reply