Lotto365

  • 0

Lotto365

Category : Lotto aanbieders

Meespelen via Lotto365 is niet meer mogelijk. Kijk eens bij onze theLotter ervaringen en Jackpot.com ervaringen als je online wilt meedoen aan loterijen.

Lees onze Lotto365 ervaringen!

Lotto365 is een van de vele op het Lottotech platform gebaseerde aanbieders van loterijtickets. Je kunt met verschillende loterijen over de hele wereld meespelen op een groot aantal manieren. Deze relatief nieuwe aanbieder is vooral groot in andere landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Rusland. Voor wie een van deze talen spreekt en met een creditcard of Skrill kan betalen, biedt deze aanbieder een interessant platform. Lees meer in onze Lotto365 ervaringen.

Lotto365 ervaringen: de voordelen

  • Alle grote loterijen vertegenwoordigd
  • Speciale aanbiedingen voor VIP’s
  • Goed loyaliteitsprogramma
  • Snelle uitbetalingen van prijzengeld

Lotto365 ervaringen: op een rijtje

Nederlandse site: Nee

Mobiele site of app: Ja

Betalen met: Visa, MasterCard, American Express, Skrill

Welkomstbonus: Nee

Speciale acties: Ja

Lotto365 ervaringen: aangesloten loterijen

Bij Lotto365 vind je alle grote loterijen van de wereld. En grote loterijen staan garant voor grote jackpots. Tel maar uit je winst: Mega Millions (minimaal $15 miljoen), Powerball (minimaal $40 miljoen), EuroMillions (minimaal €15 miljoen) en ga zo maar door. Genoeg te beleven dus. Overigens is er ook gedacht aan de nationale loterijen, zoals El Gordo, France Lotto, Irish Lotto en Florida Lotto. En dat is nog maar het begin van het lijstje. Grote kans dus dat jouw favoriete loterij ertussen staat bij Lotto365!

Lotto365 ervaringen: bonussen & acties

Onze Lotto365 ervaringen met bonussen en acties zijn misschien niet zo goed als met sommige andere aanbieders, maar nog steeds kun je hier regelmatig leuke acties verwachten. Kortingen op meerdere trekkingen, Frequent Player Points en een VIP club zijn slechts enkele voorbeelden. De VIP club kent 5 verschillende levels, waarbij het hoogste (Diamond) level kortingen garandeert van maar liefst 10% op al je aankopen bij Lotto365!

Lotto365 ervaringen: betalen

Uit de Lotto365 ervaringen met betalen blijkt wel dat deze aanbieder zich niet direct focust op de Nederlandse markt. Het ontbreekt bij de betaalmogelijkheden namelijk aan iDEAL, het favoriete online betaalmiddel van de Nederlander. Sterker nog: wie niet over een Visa, MasterCard, American Express of Skrill account beschikt, zal niet kunnen meespelen.

Lotto365 ervaringen: spelen

Wanneer je gaat spelen, begint het echte feest, en kom je bij de climax van onze Lotto365 ervaringen. Geen ander lottoplatform is zo veelzijdig. Je kunt tot wel 20 lijnen inzetten per loterij! Daarnaast krijg je de mogelijkheid om Multi-Trekkingen te kiezen en zo extra kortingen te genieten. Daarmee bespaar je al snel 20% op je lotprijs.

Lotto365 ervaringen: klantenservice

Loop je ergens op vast? Geen probleem: de vriendelijke klantenservice helpt je snel verder. Je kunt ze het makkelijkst bereiken via live chat voor snelle hulp of e-mail voor complexere vragen. Ook hier moet je wel in acht nemen dat de klantenservice geen Nederlands spreekt, dus dat je je vraag in het Engels zult moeten stellen.

Lotto365 ervaringen: uitbetalingen

Het leukste van de lotto is het winnen! Daarom zorgt Lotto365 dat jouw uitbetalingen altijd gegarandeerd zijn en zo snel mogelijk op je account worden gezet. Vanaf je account kun je vervolgens je winsten naar je bankrekening laten storten. Het kan zijn dat je bij dit proces wat extra documenten moet overleggen om je identiteit te bewijzen. Dat is standaardprocedure om te zorgen dat niet iemand anders er met jouw gewonnen geld vandoor gaat. Als alles rond is, kun jij gaan genieten van je gewonnen geld!

Lotto365 ervaringen: conclusie

Wie onze Lotto365 ervaringen leest en vergelijkt met onze ervaringen met andere aanbieders, zal zien dat dit misschien niet de best uitgeruste aanbieder is voor de Nederlandse markt. Bovendien heb je dan een Nederlandse website waarop je kunt spelen. Maar, zoals je in onze inleiding al kon lezen: wil je met creditcard betalen en spreek je een woordje Engels (of Frans / Duits / Spaans / Italiaans / Russisch)? Dan kun je genieten van een uitgebreid platform met zeer veelzijdige spelmogelijkheden. Voor deze mensen raden wij Lotto365 dan ook zeker aan!

Niet meer actief

Lotto365 heeft de activiteiten in Nederland stopgezet. Toch meespelen met een goede online aanbieder? Kijk dan eens hoe betrouwbaar theLotter is.

 


Leave a Reply