theLotter

  • 1

theLotter

Category : Lotto aanbieders

Lees onze theLotter ervaringen!

theLotter was de eerste online loterij, opgericht in 2002. Sindsdien is deze aanbieder van loterijen uitgegroeid tot een wereldwijd begrip, met vertegenwoordigers in ruim 20 landen. Meer weten? Lees onze theLotter ervaringen en hoe je meer winkans hebt met groepsspelen!

theLotter ervaringen: de voordelen

  • Meer winkans met groepsspelen!
  • De meest ervaren aanbieder
  • Eenvoudig betalen met iDEAL
  • Ook vanaf je mobiel spelen

theLotter ervaringen: op een rijtje

Aantal aangesloten loterijen: 49

Mobiele site of app: Ja

Betalen met: iDEAL, Visa, MasterCard, Diners Club, Skrill, NETELLER, Sofort, Discover, WebMoney, giropay, JCB

Welkomstbonus: Ja, gratis lot

Speciale acties: Ja

theLotter ervaringen: aangesloten loterijen

theLotter heeft 49 aangesloten loterijen waarin je kunt meespelen. Naast de bekende loterijen zijn er ook diverse lokale aanbieders. Zo heb je altijd keus uit de leukste lokale en internationale loterijen bij theLotter. In onze ervaringen lichten we er graag enkele voor je uit. Lees hieronder meer over de grootste en leukste jackpots waar jij kans op kunt maken.

EuroMillions

Europa’s grootste loterij EuroMillions mag natuurlijk niet bij deze aanbieder ontbreken. 12 deelnemende landen zorgen ervoor dat de prijzenpot hoog oploopt, soms tot wel 190 miljoen euro!

Mega Millions

Recordhouder van de hoogste jackpot allertijden is nog steeds Mega Millions. Prijzen van boven de 600 miljoen dollar zijn al meerdere keren gevallen in deze loterij, met als grootste klapper tot nu toe een hoofdprijs van 656 miljoen dollar. Vergeet hier dus niet aan mee te doen. Koop nu je loten online!

La Primitiva

De Spanjaarden kunnen er ook wat van! In onze theLotter ervaringen wilden we daarom La Primitiva niet vergeten. Dit is ’s werelds oudste loterij, met de hoogste nationale prijzenpot van Europa. Eentje om in de gaten te houden, dus.

Overige loterijen

Toch liever en andere loterij? Er zijn nog 46 andere fantastische loterijen om uit te kiezen, van de wereldberoemde Powerball tot de exotische Colombiaanse Baloto. Natuurlijk ontbreken ook de Braziliaanse, Italiaanse, Griekse, Zuid-Afrikaanse, Oostenrijkse, Russische en Australische loterijen niet. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Meer weten? Bekijk hier alle loterijen van deze aanbieder.

theLotter ervaringen: bonussen & acties

Wie zich nu bij theLotter aanmeldt en loten koopt, krijgt een gratis lot om mee te spelen. Dat betekent een extra winkans bij de volgende trekking. Maar dat is niet het enige waar je van kunt profiteren. Met de exclusieve VIP club kun je namelijk genieten van nog meer extra’s. Voor elke dollar (of euro) die je inzet, ontvang je een VIP punt. Hoe meer punten je hebt, hoe meer je van deze aanbieder krijgt.

Tot 20% korting

VIP’s krijgen tot wel 20% korting op hun loten. Dat is bovenop eventuele abonnements- of multitrekkingskortingen! Zo kun je flink besparen en toch dezelfde winkansen houden!

Speciale VIP aanbiedingen

De grootste loterijen met de hoogste jackpots rollen de rode loper uit. Met speciale aanbiedingen, acties en kortingen speel jij voortaan als VIP mee in deze loterijen. Van elke nieuwe aanbieding brengt theLotter je bovendien als eerste op de hoogte.

Persoonlijke ondersteuning

Als VIP hoef je nergens op te wachten, ook niet ondersteuning van de klantenservice. Je wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week vakkundig en persoonlijk te woord gestaan bij alles waar je vragen of opmerkingen over hebt.

theLotter ervaringen: betalen

Onze theLotter ervaringen met betalen zijn uitstekend. Dat komt vooral door het gemak dat je hebt om met iDEAL je loten af te rekenen. Dat is veilig, snel en betrouwbaar betalen via je eigen bank. Kies je liever een andere betaalmethode? Je kunt Skrill, NETELLER en alle grote creditcards gebruiken om je loten af te rekenen. Betalen bij theLotter lukt daardoor altijd!

theLotter ervaringen: spelen

Uiteindelijk allemaal leuk en aardig, maar het belangrijkste moet nog komen. Hoe is het om mee te spelen met al die loterijen bij deze aanbieder? De ruime keuze uit verschillende loterijen maakt deze aanbieder extra interessant. Zo kun je eens met verschillende loterijen meespelen en kijken wat je uiteindelijk het leukst vindt. Ga je voor een kleinere loterij met meer winkans en wat lagere prijzen, of pak je die grote prijzenpot? In onze theLotter ervaringen met het spelen verdient vooral het groepsspelen speciale aandacht.

Groepsspelen

Hiermee koop je samen met een groep andere spelers een aantal loten op. Stel: je koopt normaal 1 lot. Dan heb je met dat lot 1 keer kans om te winnen. Maar met groepsspelen koop je niet 1 lot, maar 1 aandeel in (bijvoorbeeld) 100 loten. Daarmee heb je recht op 1/100 van de prijzenpot. Ondertussen heb je 100 keer kans om te winnen. Bekijk hieronder de video over groepsspelen voor meer informatie over deze unieke kans van theLotter.

Losse loten

Wil je liever op de normale manier spelen? Ook dat kan bij theLotter, en onze ervaringen ermee zijn heel goed! Kies 3 of 5 rijen met getallen of kies systematisch. Je kunt ook je geluksgetallen opslaan of de computer de rijen laten uitkiezen. Vervolgens kies je of je 1 keer, Multi-Trekking of met een abonnement meespeelt. Bij de Multi-Trekking en het abonnement krijg je mooie kortingen en gratis loten.

Bundels

Combineer het beste van beide spelmogelijkheden met een bundel. theLotter geeft je de kans om zowel met hoge winkans als met maximaal prijzengeld mee te spelen door unieke bundels. Daarmee speel je deels mee in groepsspelen en deels met individuele loten. Meer kans en nog steeds een mogelijkheid om de maximale jackpot te winnen!

theLotter ervaringen: klantenservice

Wie meespeelt en tussendoor een vraag heeft, kan bij de klantenservice terecht. De vriendelijke en Nederlandssprekende medewerkers weten in onze ervaringen alle problemen en vragen altijd snel en vakkundig op te lossen. Aarzel niet om ze aan te spreken via live chat of mail.

theLotter ervaringen: uitbetalingen

Onze theLotter ervaringen met uitbetalingen zijn positief. Alle prijzen worden netjes uitbetaald op het spelersaccount. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat lokaal belaste prijzen van lokale loterijen iets langer op zich kunnen laten wachten. Secundaire prijzen (prijzen die geen jackpotprijs zijn en waar geen lokale belasting over wordt geheven) staan binnen 24 uur na publicatie op je account.

theLotter ervaringen: conclusie

Lees onze theLotter ervaringen en je snapt dat wij alleen maar positief kunnen zijn over wat deze online aanbieder je brengt. Van het betalen via iDEAL tot het groepsspelen met extra grote winkans, je vindt hier alles wat je maar kunt bedenken. Het enige dat nu nog rest, is dat jij je eigen theLotter ervaringen gaat opdoen!

Bezoek theLotter! >>


1 Comment

Henk Boesenkooll

november 22, 2017 at 9:25 am

ik heb een prijs van 36.62 euro gewonnen nu wil ik een gedeelte naar mijn bankrekening, hoe gaat dat?

Leave a Reply