10 Loterijwinnaars die de grootste fout van hun leven maakten – Deel 1

  • 0

10 Loterijwinnaars die de grootste fout van hun leven maakten – Deel 1

Category : Lotto nieuws

Loterijwinnaars willen nog wel eens iets doms doen. Lang niet iedereen komt er daardoor beter van af na het winnen van een grote prijs. Leer daarom van de 10 loterijwinnaars die de grootste fout van hun leven maakten.

1. Naar een striptent gaan (waar ze je kennen)

Jack Whittaker uit West Virginia had na het winnen van 315 miljoen dollar alleen maar pech. Zijn vrouw ging bij hem weg, zijn dochter en kleindochter overleden allebei aan een overdosis drugs en Jack zelf werd in een stripclub beroofd van 545.000 dollar cash.

2. Een ander laten tekenen

Sommige mensen draaien door van een grote som geld. Zo ook de zoon van Etta May Urquhart. Toen ze in 2011 51 miljoen dollar won, was ze in alle staten. Door de spanning trilde ze zo erg, dat ze zelf haar loterijticket niet kon ondertekenen. Ze vroeg haar zoon Ronnie Orender om te tekenen. Die streek de prijs op en verdween met de noorderzon. Hij bezit inmiddels 4 huizen en 10 auto’s. Uiteraard heeft Etta May haar zoon aangeklaagd, maar een uitspraak is er nog niet geweest.

3. Demolition Derby’s in je achtertuin organiseren

In 2002 mocht Michael Carroll bijna 10 miljoen pond incasseren na het winnen van de loterij. Het leek hem een goed idee om Demolition Derby’s (waarbij auto’s op elkaar inrijden tot er nog 1 rijdende auto overblijft) te organiseren… in zijn achtertuin. Dat en zijn zwak voor vrouwen en drugs zorgden ervoor dat de door de media “Lotto Lout” gedoopte Carroll tot 2 keer toe in de gevangenis belandde.

4. Alles vergokken

Je zou denken dat je na het winnen van 5,4 miljoen dollar tevreden zou zijn. Evelyn Adams leek de gelukkigste vrouw op aarde toen ze 2 keer de loterij won en zo 5,4 miljoen dollar rijker werd. Zij zelf dacht er anders over, en probeerde door te gokken haar vermogen nog verder te laten groeien. Dit gecombineerd met het feit dat ze geld gaf aan iedereen die erom vroeg, heeft ervoor gezorgd dat de vrouw tegenwoordig in een woonwagen verblijft en niet veel meer te makken heeft.

5. Drugs

Ook dit zie je maar al te vaak onder kersverse loterijwinnaars. De hoge winsten stijgen de winnaars naar de bol en vervolgens wordt alles uitgegeven aan drugs en feesten. Kort nadat Willie Hurt 3 miljoen dollar won, vroeg zijn vrouw een scheiding aan. Willie zelf raakte verslaafd aan crack. Amper 2 jaar later zat hij tot zijn nek in de schulden en rechtszaken, waaronder een aanklacht voor moord op een vrouw (voor drugs).

Lees ook deel 2 van loterijwinnaars die de grootste fout maakten.


Leave a Reply