10 Loterijwinnaars die de grootste fout van hun leven maakten – Deel 2

  • 0

10 Loterijwinnaars die de grootste fout van hun leven maakten – Deel 2

Category : Lotto nieuws

In deel 1 van de grootste fouten van loterijwinnaars kon je al behoorlijk wat niet zo handige acties lezen van loterijwinnaars. Onderstaande 5 ‘geluksvogels’ konden er ook wat van.

6. Een ander je prijs op laten halen

Jose Antonio Cua-Toc had eigenlijk geen keus toen er 3 kwart miljoen dollar op zijn lot was gevallen. Als Guatemalteekse staatsburger verbleef hij illegaal in de Verenigde Staten. Dat weerhield hem er echter niet van een lot te kopen en ook nog te winnen. Je kunt je voorstellen dat Cua-Toc voor een behoorlijk dilemma stond. Uiteindelijk koos hij ervoor om een legaal in de VS verblijvende vriend de prijs te laten ophalen. Zijn baas Erick Cervantes deed dit, maar besloot vervolgens het geld te houden. De rechtszaak loopt nog steeds.

7. Je lot weggooien

Het ging bijna mis voor Joseph en Joanne Zagami. Bij het doen van de boodschappen kochten ze een kraslot van 5 dollar. Het lot verdween onderin de boodschappentas, die later bij het vuil werd gezet. De volgende dag herinnerde Joseph zich ineens het lot. Het stel besloot de handen vies te maken en het lot uit het vuil te graven. Een slimme zet, want het kraslot bleek 1 miljoen dollar waard te zijn!

8. Je lot helemaal vergeten

Weinig mensen zullen zich zo weinig bekommeren om hun lot als Ron Yurcus. Misschien dacht hij dat het toch niets zou opleveren. Pas toen Yurcus een nieuwe computer kocht, leek het hem een goed idee om eens te kijken of er nog iets bruikbaars zat tussen al die oude loten. Bij het online checken van de getallen bleek hij 1 miljoen dollar te hebben gewonnen in een trekking 3 maanden eerder!

9. Meehelpen bij het stelen van een auto

Toen John Ross jr. werd gevraagd wat hij met zijn prijs van 2 miljoen dollar ging doen, zei hij: “Een eigen auto kopen.” Blijkbaar bracht deze uitspraak een balletje aan het rollen bij mensen die hem al eens hadden zien rondrijden, want 3 maanden later mocht hij zich tegenover de rechter verantwoorden voor het helpen met het verbergen en repareren van een gestolen auto.

10. Onnodige uitgaven

Als je op je zestiende ineens 1,6 miljoen pond rijker bent, kan dat veel met je doen. Callie Rogers (zie de foto boven dit artikel), jongste loterijwinnares ooit in het Verenigd Koninkrijk, kan erover meepraten. In haar geval maakte geld zeker niet gelukkig. In 6 jaar tijd maakte ze haar geld op aan huizen, plastische chirurgie, drugs en luxe vakanties. Inmiddels woont ze, bankroet en 2 mislukte zelfmoordpogingen verder, weer bij haar moeder thuis.

Kun jij het wel aan? Check dan hoeveel je bij de Powerball loterij kunt winnen. Koop je loten online bij theLotter!


Leave a Reply