2x lotto hoofdprijs in 1 jaar winnen?

  • 0

2x lotto hoofdprijs in 1 jaar winnen?

Category : Lotto nieuws

Een lotto hoofdprijs winnen is iets waar we allemaal van dromen. 2 keer een jackpot of andere grote prijs pakken, zou helemaal mooi zijn. Een Amerikaanse man maakte het nog gekker: hij heeft dit jaar al 2 keer een lotto hoofdprijs gepakt!

Lotto hoofdprijs van $100.000

Jeffrey Brock had een ‘All or Nothing’ ticket gekocht bij de loterij van Minnesota. Nietsvermoedend haalde de man uit St. Paul zijn lot door de scanner, toen er in beeld kwam te staan dat hij zijn prijs persoonlijk bij het hoofdkantoor van de loterij moest ophalen. Aangezien dit geldt bij prijzen vanaf $1.000 in deze loterij, verwachtte Jeffrey Brock er nog steeds weinig van. Hij kreeg pas een vermoeden, toen een vriend hem erop wees, dat het lot volgens hem goed was voor $100.000. Voordat zijn vriend en hij naar het hoofdkantoor in Roseville afreisden, zei Jeffrey Brock: “Als het de prijs van $100.000 is, kun je me beter water brengen, want ik denk dat ik ga flauwvallen.” Gelukkig heeft zijn vriend hem inderdaad water gegeven. Hij had namelijk alle 12 nummers goed in de trekking van 30 augustus en dus de lotto hoofdprijs van $100.000 in de wacht gesleept. Overigens viel Jeffrey Brock niet flauw.

Niet de eerste keer

Tot zover is er niet iets heel bijzonders aan de hand. Er zijn wel meer mensen die met een lotto hoofdprijs aan de haal gaan. Voor Jeffrey Brock was dit echter niet zijn eerste prijs in 2015. In januari van dit jaar had de man uit St. Paul namelijk al eens geluk met een kraslot. Daar viel een bedrag van meer liefst $20.000 op. We kunnen dus stellen, dat Jeffrey Brock een echte geluksvogel is!

Ook een lotto hoofdprijs pakken?

Wil je ook meespelen voor een lotto hoofdprijs? Het kan nog veel gekker dan je hierboven ziet. Via de online loterijen kun je meespelen voor jackpotten van honderden miljoenen dollars! Kijk bijvoorbeeld eens bij theLotter.


Leave a Reply