37-jarige vrouw wint vlak na scheiding loterij: “Hij krijgt geen cent!”

  • 0

37-jarige vrouw wint vlak na scheiding loterij: “Hij krijgt geen cent!”

Category : Lotto nieuws

Ze zat in een diep dal, de 37-jarige Beverly Doran. Haar toch al niet makkelijke leven werd nog zwaarder toen haar man, Sean Priestley (48), besloot haar en haar 4 kinderen te verlaten. Inmiddels kan ze echter weer lachen dankzij een grote prijs uit de EuroMillions loterij. De scheiding gaat voor haar ex de boeken in als de slechtst getimede actie ooit, want hij krijgt niets.

“Goed moment”

Slechts 7 maanden voordat Beverly Doran de enorme geldprijs van omgerekend ongeveer 17 miljoen euro in de wacht sleepte, gingen zij en Sean Priestly uit elkaar. Voor Beverly was het een welkome prijs. Zij moest het doen van een sociale uitkering, en daarvan 4 kinderen onderhouden. 2 Van haar kinderen zijn bovendien nog eens autistisch. De 37-jarige Britse verklaarde aan de Toronto Sun dan ook zeer opgelucht te zijn: “Het komt gewoon op een goed moment. Ik ben er net als de meeste mensen geweest. Ik heb gevochten. Het is overweldigend om te weten dat ik nooit meer hoef te vechten. Om eerlijk te zijn, zit ik nog steeds in een stroomversnelling. Ik heb het me nog steeds niet helemaal gerealiseerd.” Ze voegde eraan toe: “Ik weet nog niet waar ik het geld aan ga uitgeven en wie ik zal helpen.”

Altijd blut

Sean Priestly ervaart het nieuws anders. “Ik ben en zal altijd blut zijn,” verklaarde hij aan dezelfde nieuwsdienst. Wel vatte hij het nieuws sportief op. Hij zei vooral blij te zijn te weten dat zijn kinderen onder goede omstandigheden opgroeien. Op Facebook nam de 48-jarige tatoeëerder ook al snel afstand van het nieuws. “Ze heeft me al verzekerd dat ik geen cent krijg. Dus vraag me niet om even te babbelen, om te kijken of ik je wat kan lenen of ergens in kan investeren. Het heeft niets met mij van doen.”

Ook meedoen?

Middelvinger naar een ex maken of gewoon lekker wat meer op je rekening hebben? Speel ook mee met EuroMillions! Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Jackpot.com ervaringen.


Leave a Reply