5 Redenen om niet mee te doen aan de loterij

  • 0

5 Redenen om niet mee te doen aan de loterij

Category : Lotto nieuws

We hebben het vaak over waarom je mee zou moeten spelen met de loterij, maar wellicht dat dit niets voor jou is. Er zijn namelijk ook genoeg redenen om de loterij aan je voorbij te laten gaan. Hieronder zie je er 5.

1. Je kunt het geld niet missen

Als je echt krap bij kas zit en elk dubbeltje moet omdraaien, is het goed voor te stellen dat je de lotto aan je voorbij laat gaan. Meedoen kost immers geld. Aan de andere kant: juist dan kun je een mooie prijs goed gebruiken.

2. Je gunt het een ander

Oudere mensen doen vaak nog aan de loterij mee om het geld te schenken aan hun kinderen of kleinkinderen. Zelf heb je er op latere leeftijd weinig aan namelijk. Stel dat je geen familie (meer) of andere naasten (meer) hebt die je financieel hoeft te steunen en je bent blij met wat je hebt, dan is het heel goed voor te stellen dat je niet meespeelt. Een ander kan het dan beter gebruiken.

3. Je bent al rijk

Voor iemand die (multi)miljonair is, is er weinig uitdaging meer in het meespelen met de loterij. Je hebt al meer dan genoeg geld, dus waarom zou je nog voor meer gaan? Misschien heb je zelfs al een keer een jackpot in de loterij gewonnen. In dat geval is het niet zo gek dat je de loterij aan je voorbij laat gaan.

4. Je gelooft niet in loterijen

Toegegeven: niet iedereen wint een grote prijs in de loterij. Sommige mensen geloven daarom niet in deze spellen. Uiteindelijk doe je het voor jezelf en moet je iets doen waar je achter staat. Dus geloof jij niet in de loterij? Dan kun je beter gewoon niet meespelen.

5. Je hebt nog nooit wat gewonnen

Het kan soms een tijd duren voordat een grote prijs op jouw lot valt. Er zijn zelfs mensen die nooit een grote prijs winnen. Dat betekent echter niet dat het onmogelijk is om een mooie prijs te winnen. Sterker nog: er zijn mensen die al 3 keer een grote prijs hebben gewonnen!

Altijd redenen om wel mee te doen

Naast redenen om de loterij aan je voorbij te laten gaan, zijn er ook redenen om juist wel mee te doen. Wat te denken van de mooie prijzen die je zowel bij nationale als bij internationale loterijen kunt winnen? Kijk hier voor een overzicht van onze lotto aanbieders.


Leave a Reply