50.000 euro gekrast in Ede met het 50X CASH kraslot

  • 0

50.000 euro gekrast in Ede met het 50X CASH kraslot

Category : Lotto nieuws

Enkele dagen geleden werd er een feestje gevierd in de Albert Heijn in Ede, want hier heeft een man met het zogeheten 50X CASH kraslot de hoofdprijs van 50.000 euro (netto) gewonnen. Dit bewijst maar weer dat je niet alleen veel geld kunt winnen door een abonnement af te sluiten bij de Lotto, maar dat je ook een gelukkige winnaar van een grote geldprijs kunt worden door krasloten aan te schaffen. Veel mensen denken dat krasloten bijna nooit iets opleveren en nooit grote prijzen weggeven, maar dit is dus niet het geval.

50.000 euro gekrast in Ede: achtergrondinformatie

Het kraslot met de naam 50X CASH (spel 141 van de Lotto) heeft een totale prijzenpot van 6.949.500 euro. Kras je de symbolen op het kraslot open, dan kun je het symbool met de tekst ‘50X’ vinden. Heb je dit symbool te pakken, dan kun je jouw gewonnen prijs op dat kraslot met maar liefst 50 vermenigvuldigen. De winnaar in Ede vond het ‘50X’ symbool ook op zijn kraslot en hierdoor won hij de prijs van 1000 euro netto maar liefst 50 keer, waardoor zijn prijs uit kwam op een totaalbedrag van 50.000 euro netto.

Meespelen met de Lotto met 50X CASH krasloten

Wil jij ook een keer een grote geldprijs winnen, maar win je maar niets met jouw standaard loten van de Lotto of met jouw abonnement bij deze loterij? Dan kun je er ook voor kiezen om een keer mee te spelen met een kraslot van Lotto, zoals het 50X CASH kraslot. Heb jij ook het ‘50X’ symbool op je kraslot staan, dan krijg je jouw prijs maar liefst 50 keer uitbetaald in een grote geldprijs. Heb je wat minder geluk en heb je dit symbool niet, dan kun je alsnog gemakkelijk tientallen tot honderden euro’s winnen met dit kraslot. Overigens is het 50X CASH kraslot niet het enige kraslot van de Lotto, maar biedt de loterij ook verschillende andere krasloten aan.

 


Leave a Reply