Al jaren lid van de Postcode Loterij? Dan speel je automatisch mee met Miljoenenjacht

  • 0

Al jaren lid van de Postcode Loterij? Dan speel je automatisch mee met Miljoenenjacht

Category : Lotto nieuws

Het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht van de Postcode Loterij is weer even bezig en heeft al veel mensen een mooie geldprijs opgeleverd. Ben jij al jaren lid van de Postcode Loterij en wil je graag meespelen met de trekking rondom Miljoenenjacht? Dan hoef je hier niets voor te doen. Hoe deze trekking precies werkt voor bestaande leden van de loterij, lees je op deze pagina.

Bestaande leden: automatisch een gratis bingokaart

Ben je lid van de Postcode Loterij, dan hoef je niets te doen om kans te maken op de grote geldprijs die tijdens de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht wordt uitgereikt. Als bestaand lid van de loterij krijg je namelijk automatisch een gratis bingokaart, die gebruikt wordt om te bepalen of jij degene bent die de prijs van de persoon in de studio ook krijgt. Heb je als eerste bingo bij het openen van de koffers, dan ben jij degene die dezelfde prijs krijgt als de gelukkige man of vrouw in de studio van Miljoenenjacht. Dit is ook het geval als je niet meespeelt met de bingokaarten door actief cijfers weg te strepen.

Meer loten? Dan heb je ook meer kans!

Je krijgt een bingokaart per Postcode Loterij lot dat je in jouw bezit hebt. Speel je met meerdere loten mee, dan krijg je meerdere bingokaarten. Dit betekent dat je meer kans hebt om als eerste bingo te hebben van alle leden van de Postcode Loterij, ofwel dat je meer kans hebt om de geldprijs van de Miljoenenjacht studio te krijgen. Speel je nu met 1 lot mee en wil je jouw kansen op een volle bingokaart vergroten, dan kun je er altijd voor kiezen om (tijdelijk) met meer loten mee te spelen.

Automatisch meespelen met internationale loterijen?

Je kunt ook met andere loterijen automatisch meespelen. Wat dacht je van de EuroMillions loterij of de EuroJackpot loterij? Klik op de loterij van je keuze voor meer informatie.


Leave a Reply