Amerikaanse loterij meespelen?

  • 0

Amerikaanse loterij meespelen?

Category : Lotto nieuws

Met welke Amerikaanse loterij ga jij meespelen?

Met de Amerikaanse loterij meespelen is toch net even spannender dan met die oude bekende spelletjes meedoen. De grote loterijen uit Amerika spreken net even meer tot de verbeelding. Niet zo gek ook, want de maximale prijzen die je in de Verenigde Staten kunt winnen, zijn tot ruim 8 keer zo hoog! Maar hoe kun je met de Amerikaanse loterij meespelen?

2 Amerikaanse loterijen

Om te beginnen: er is niet 1 Amerikaanse loterij. Je kunt meespelen met 2 verschillende grote loterijen uit de Verenigde Staten. Daarnaast zijn er nog een heleboel kleinere loterijen, maar die laten we even buiten beschouwing. Het draait om de 2 grote jongens: de Powerball en de Mega Millions.

Hoogste jackpot ooit: Powerball

De Powerball loterij is de bekendste Amerikaanse loterij. Onder andere in Friends kwam deze loterij voorbij. Denk je aan de Powerball, dan denk je aan enorme prijzen. Begin vorig jaar viel de grootste jackpot ooit: bijna 1,6 miljard dollar! Volledig uitgeschreven is dat 1.600.000.000 dollar. Nog nooit eerder kon je zoveel geld winnen, zelfs niet in een Amerikaanse loterij!

Hoe speel je mee?

Meespelen met de Powerball loterij is heel eenvoudig. Via een van onze online aanbieders maak je een account aan waar je bijvoorbeeld met iDEAL geld op stort. Met dat geld koop je online je loten. Heb je een prijs gewonnen? Dan wordt deze automatisch bijgeschreven op je account. Je kunt vervolgens met dit geld meer loten kopen, of het geld laten uitbetalen op je bankrekening. Meer informatie over de aanbieders en hoe je met deze Amerikaanse loterij kunt meespelen vind je bij onze Powerball loterij ervaringen.

Altijd megajackpotten: Mega Millions

Hoewel er geen jackpot van 1,6 miljard dollar te vergeven is, is ook de Mega Millions geen kleintje te noemen. Lange tijd had deze Amerikaanse loterij het record van hoogste jackpot ooit. Jackpotten van 500 miljoen dollar en meer vallen hier regelmatig. De Mega Millions mag dan iets minder bekend zijn, hij is net zo goed het meespelen waard!

Hoe speel je mee?

Net als met de Powerball, kun je doodeenvoudig online meespelen met de Mega Millions. Kies een online aanbieder, maak een account aan, stort geld (via iDEAL of een andere betaalmethode) en koop je loten. Winst wordt automatisch uitgekeerd, dus je hebt er geen omkijken naar. Voor de beste online aanbieders en meer informatie lees je onze Mega Millions loterij ervaringen.


Leave a Reply