Australische loterij: iemand is 26 miljoen rijker

  • 0

Australische loterij: iemand is 26 miljoen rijker

Category : Lotto nieuws

Afgelopen dinsdag was de wekelijkse trekking van The OZ Lotto, een bekende loterij in Australië. De meeste mensen letten goed op bij de wekelijkse trekking en weten precies wat ze gewonnen hebben (als ze iets gewonnen hebben uiteraard), maar dit keer wacht de loterij nog op de winnaar van deze trekking. Volgens de Australische loterij loopt er op dit moment iemand rond die omgerekend 26 miljoen euro rijker is geworden, zonder dat hij of zij hier iets van weet.

Vaker langzame reactie bij winnen loterij

Vooral mensen die een abonnement door hebben lopen en hier eigenlijk niets mee doen, kijken niet iedere week naar de trekking van de loterij. Zij komen er niet achter dat ze geld hebben gewonnen, tot ze toch besluiten hun loten eens te checken. Het komt dus wel vaker voor dat een loterijwinnaar er wat lang over doet voor zich te melden en nu is dit in Australië dus ook het geval.

In Nederland heb je een jaar de tijd om lottoprijzen op te halen. Ben je wat te laat, dan betekent dit dus niet dat je jouw prijs niet meer kunt krijgen. In andere landen is hier vaak geen officiële regel voor, maar wordt deze regel vastgelegd door de loterijen zelf.

Gelukkige lottowinnaar woont in Leongatha, Victoria

De loterij weet natuurlijk niet wie het lot heeft gekocht, maar kan wel zeggen waar het winnende lot vandaan komt. The OZ Lotto maakt bekend dat het winnende lot van deze trekking gekocht is in de plaats Leongatha, in de zuidelijke staat Victoria. Of de winnaar ook echt in dit plaatsje woont is dus niet bekend, maar de kans is wel groot dat dit inderdaad het geval is. The Oz Lotto roept iedereen op om hun loten te controleren, zodat de winnaar zo snel mogelijk zijn of haar prijs kan ontvangen.

Automatisch op de hoogte blijven van je winsten? Speel online mee met alle grote loterijen ter wereld, bijvoorbeeld via Icelotto. Lees hier onze Icelotto ervaringen.


Leave a Reply