Bea Post: een vrouw met een bijzondere baan

  • 0

Bea Post: een vrouw met een bijzondere baan

Category : Lotto nieuws

Je hebt het vast wel eens op televisie gezien: het uitreiken van een miljoenenprijs aan een deelnemer van de loterij. Er wordt ineens aangebeld door een bekende Nederlander, er komen ineens tientallen crewleden over de vloer en voor de gelukkige winnaar in kwestie het weet, zit hij of zij met een grote cheque op de bank. Heb jij je ook wel eens afgevraagd wat er gebeurt als de camera’s weer uit gaan? Wij weten het antwoord op deze vraag, want op dit moment komt Bea Post in beeld. Deze vrouw is namelijk werkzaam bij de Postcode Loterij en wel als nazorg medewerkers voor de grote prijswinnaars. Wat dit precies inhoudt, lees je in dit artikel.

De eerste nazorg medewerkster van de Postcode Loterij

Voor Bea Post haar werk als nazorg medewerkster deed bij de Postcode Loterij, was ze al wel actief binnen deze loterij. Ze hoorde bij de crew die bij prijswinnaars binnen viel om hen te verrassen met een grote prijs, tot ze besloot een keer te blijven zitten toen de rest weg ging. Nadat ze haar kaartje had gegeven aan een vrouw die een miljoen had gewonnen met de loterij, werd ze vaak gebeld. De vrouw moest namelijk allemaal beslissingen maken die ze nog nooit gemaakt had en wist niet wat ze hiermee aan moest. Toen Bea Post uiteindelijk vaker werd ingezet om nazorg te bieden, kreeg ze haar officiële functie bij de loterij.

Nazorg voor prijswinnaars: erg belangrijk

Natuurlijk ga je er vanuit dat je in een droomwereld terecht komt als je de loterij wint en voor een groot deel is dit ook zeker waar. Waar velen echter geen rekening mee houden, is dat ze grote beslissingen moeten maken na het winnen van een grote geldprijs. Niet alleen over werk, wonen en hun eigen leven, maar ook zeker over het leven van anderen. Want wat doe je als de buurman op de stoep staat met een zielig verhaal dat hij geld nodig heeft voor een lening? Of als je een brief krijgt van iemand die een ernstige ziekte heeft en hoopt op een donatie voor een alternatieve behandeling? Het liefst help je iedereen, maar ergens moet je een grens trekken.

Medewerkers als Bea Post helpen loterijwinnaars om de juiste beslissingen te maken. Ze staan hun voor langere tijd bij na het winnen van een grote geldprijs, zodat winnaars gemakkelijker aan hun nieuwe leventje kunnen wennen. Een belangrijke functie, waar veel prijswinnaars echt iets aan hebben.


Leave a Reply