Beste lotto strategie

  • 0

Beste lotto strategie

Category : Lotto nieuws

Wat is de beste lotto strategie?

Er zijn dingen die iedereen wel wil weten. De beste lotto strategie is hier een voorbeeld van. Miljoenen mensen spelen mee in de lotto, maar slechts enkelen kunnen ook echt een prijs pakken bij een trekking. Dat de factor geluk een rol speelt is duidelijk, maar als er ook maar iets wat je zou kunnen doen om dat geluk een handje te helpen, waarom zou je dat dan niet doen? Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door te begrijpen met welke strategie je meer kans maakt om een prijs te winnen. Daarover zijn wel een aantal dingen bekend.

Geen geluksgetallen

Het is opvallend dat juist de strategie die de meeste mensen hanteren niet zo goed blijkt te werken. Het kiezen voor geluksgetallen levert ook maar zelden echt geluk op. Wie er wat langer over nadenkt ziet dan ook dat dit klopt. Het is immers zo dat er op dit setje geluksgetallen geen prijzen zijn gevallen. Of in ieder geval niet de prijzen waar je op hoopte. Anders was je dan ook niet op zoek naar de beste lotto strategie. Wie dus meer kans wil maken om een prijs te winnen zal in de eerste plaats zijn geluksgetallen moeten loslaten.

Beter verdelen

De beste lotto strategie lijkt die te zijn waarbij je vooral let op een goede verdeling van de getallen. Zo is het altijd verstandig om niet meer dan één getal uit dezelfde reeks te kiezen. Daarnaast is het goed om te zorgen dat er zowel hoge als lage getallen in zitten en dat er het liefst niet te vaak hetzelfde eindcijfer in de getallen die je kiest zit. Deze verdeling kan in veel vormen voorkomen, maar komt ongeveer altijd op hetzelfde uit. Het is dan ook gebleken dat dit voor de meeste mensen die prijzen wonnen het meest succesvol was.

Probeer jouw strategie nu uit op de Powerball loterij. Je kunt hier je Powerball lot kopen!


Leave a Reply