Betrouwbare buitenlandse loterijen

  • 0

Betrouwbare buitenlandse loterijen

Category : Lotto nieuws

Steeds meer mensen gaan ook buiten de landsgrenzen met loterijen meespelen. Door in meer loterijen mee te spelen vergroot je immers de kans dat je iets wint. Het probleem is echter natuurlijk dat je vooral met loterijen te maken krijgt die je misschien niet zo goed kent. De vraag hoe betrouwbaar buitenlandse loterijen zijn is heel legitiem. Om het voor jezelf iets gemakkelijker te maken om de betrouwbaarheid van de aanbieders te toetsen is het goed om een aantal vaste regels na te leven als je wilt gaan meespelen in een loterij in een ander land. Dat zorgt voor meer zekerheid.

Betrouwbare buitenlandse loterijen & uitkeringspercentage

De meeste mensen kijken bij betrouwbare buitenlandse loterijen in de eerste plaats altijd naar de winstkansen. Wanneer deze vrij hoog lijken te liggen, dan denken ze al snel dat hier een goede kans ligt. Beter is het echter om naar het uitkeringspercentage te kijken. Dit is namelijk een betere indicatie van wat je kunt verwachten. Winstkans zegt immers niet veel over de prijzen, maar uitkeringspercentage wel. Dit is namelijk de omvang van het bedrag dat wordt ontvangen uit de verkoop van loten, dat ook daadwerkelijk in prijzengeld wordt uitgekeerd. Hoe hoger, hoe beter het is.

Betrouwbare buitenlandse loterijen & overheden

De meeste loterijen worden georganiseerd door overheden. Het is dus ook een goede indicatie hoe het met de betrouwbaarheid gesteld is als je deze informatie tot je beschikking hebt. Betrouwbare buitenlandse loterijen zijn over het algemeen de loterijen die niet via een schimmige brievenbusfirma op een klein eiland lopen, maar die gewoon in handen zijn van de staat van grote landen. Dit is eigenlijk dan ook niet anders dan in Nederland het geval is. Ook de Nederlandse loterij is immers een staatsloterij.

Betrouwbare buitenlandse loterijen & reclames

Een andere goede indicatie is de manier waarop je bij Betrouwbare buitenlandse loterijen terechtkomt. Wordt er reclame gemaakt, dan kan je ervan uitgaan dat er iets niet klopt. Dit mag namelijk volgens de Nederlandse wet niet. Dus wanneer een onbekende loterij reclame maakt, of iemand maakt reclame voor een bekende loterij, dan kan dit meestal niet veel goeds betekenen. Het gaat dan niet om betrouwbare buitenlandse loterijen.

Direct meespelen met betrouwbare buitenlandse loterijen? Ga dan nu naar theLotter.


Leave a Reply