Boekshop Edelweiss telt al 20 grote lottowinnaars

  • 0

Boekshop Edelweiss telt al 20 grote lottowinnaars

Category : Lotto nieuws

Wie graag een keer de lotto wil winnen, doet er wellicht goed aan om mee te spelen met de Belgische lotto via Boekshop Edelweiss. Deze boekwinkel heeft inmiddels al 20 spelers blij mogen maken met een prijs in rang 1!

Rang 1

Je moet er even voor omrijden (de boekwinkel ligt op een klein uurtje rijden van Antwerpen), maar dan heb je ook wat. Boekshop Edelweiss lijkt echt een soort gelukswinkel te zijn. Onlangs mochten ze sinds hun deelname als verkooppunt in 1978 de twintigste winnaar in rang 1 feliciteren. Rang 1 wil in de Belgische lotto zeggen, dat je alles goed hebt: 6 getallen en een sterrenbeeld. Je wint in deze hoogste rang een prijs van minimaal €200.000. Een uniek geval, zo zegt het hoofdkantoor van de Belgische lotto. En ook wij vinden het opmerkelijk, al is het niet zo opmerkelijk als het verhaal uit China, van de lottoverkoper die de prijs van een winnaar jatte.

€500.000

Deze huidige winnaar had een half miljoen euro gewonnen met het lot, en belde in paniek de winkel op. De man, een bekende van uitbaatster Nadia Vermersch, wilde zijn geld in de winkel op komen halen, maar vroeg zich af wat hij er daarna mee moest doen. Nadia vertelde deze man (die anoniem wilde blijven), dat hij de prijs bij het hoofdkantoor van de Belgische lotto in Brussel moest halen. Dat zorgde voor nog meer stress, want de man had geen vakantiedagen meer.

Bekendheid

Nadia heeft in haar Boekshop Edelweiss nog wel grotere winnaars gezien. De grootste prijs die een speler ooit met een bij haar gekocht lot mocht opstrijken, was €2,5 miljoen. Deze winnaar vond het niet erg om bekend te worden. De meesten nemen echter rechtstreeks met het hoofdkantoor in Brussel contact op. Nadia wordt door het hoofdkantoor op de hoogte gesteld en krijgt een cheque om in de winkel op te hangen, waarop te zien is welke prijs er is gevallen in die winkel.

Lees meer lotto nieuws.


Leave a Reply