Cijferspel levert 200.000 euro op in Breda

  • 0

Cijferspel levert 200.000 euro op in Breda

Category : Lotto nieuws

In Breda heeft een man een hoofdprijs gewonnen van 200.000 euro door met het Cijferspel mee te spelen, ofwel een extra spel dat je bij Lotto kunt spelen. De winnaar speelt regelmatig mee met Lotto en kiest er altijd voor om mee te spelen met het Cijferspel. “Ik had nooit verwacht om met het Cijferspel de hoofdprijs van 2 ton te winnen”, aldus de aangenaam verraste man tijdens zijn bezoek bij het Lotto hoofdkantoor in Rijswijk. “Het voelt heel speciaal en ik kan het nog nauwelijks geloven.”

Renovaties aan het huis en een patatje speciaal

De winnaar van het Cijferspel is van plan om het geld dat hij gewonnen heeft, te investeren in zijn huis. Daarnaast heeft de man nog een ander ideetje, die iets minder voor de hand liggend is als het idee om zijn prijzengeld in zijn woning te investeren. “Misschien halen we wel een patatje. Een patatje speciaal, dan is het echt speciaal.” Met een prijs van 200.000 euro bruto, kun je meer dan genoeg patatjes speciaal kopen om het feestje echt compleet te maken.

De winnaar van het Cijferspel speelde mee met de Lotto trekking van zaterdag 12 maart. Voor 1 euro extra deed hij mee met het Cijferspel, waar hij 200.000 euro bruto meer won met het getal dat bestaat uit de cijfers 5, 8, 7, 8, 7, 7.

Het Cijferspel: een korte introductie

Voor het Cijferspel van de Lotto vindt iedere zaterdag een aparte trekking plaats. Je hebt al prijs als het laatste cijfer dat je hebt opgegeven, overeen komt met het laatste cijfer van het getrokken getal in het Cijferspel. In de trekking van het Cijferspel op 12 maart waren er maar liefst 12.200 winnaars. Sommige van hen wonnen enkele honderden euro’s, terwijl anderen blij werden gemaakt met een prijs van enkele duizenden euro’s. De gelukkige winnaar uit Breda ging hier nog flink overheen en won een prijs van 200.000 euro bruto. Je hoeft slechts 1 euro extra in te leggen om met het populaire Cijferspel mee te spelen in de volgende trekking.

Ook een mooie prijs winnen?

Tegenwoordig hoef je niet meer naar de winkel om een mooie prijs te winnen. Speel online mee met 1 van de grote lotto aanbieders, zoals Icelotto. Daar kun je meespelen voor de grote prijzen van bijvoorbeeld de EuroMillions loterij of de Powerball loterij. Nog meer winkans? Ontdek dan de Loterij Professor.


Leave a Reply