Collega’s winnen samen ruim 400 miljoen dollar

  • 0

Collega’s winnen samen ruim 400 miljoen dollar

Category : Lotto nieuws

Ben jij wel eens gevraagd om met een groep collega’s mee te spelen met de loterij en heb je toen vriendelijk bedankt? Denk daar dan nog maar eens goed over na, want je kunt veel geld winnen door voor een klein bedrag met collega’s mee te spelen met de loterij. In het Amerikaanse Tennessee wonnen 20 collega’s de Powerball Jackpot van ruim 420 miljoen dollar: zij zijn het levende bewijs dat het echt lucratief kan zijn om met een groep mensen samen mee te spelen met de loterij.

Collega’s spelen al langer mee met de loterij

De groep van 20 collega’s speelt al acht jaar samen mee met de loterij. Ze hadden nog nooit een grote prijs gewonnen, maar nu was het toch raak. De ‘Tennessee 20’, zoals ze zichzelf noemen, won 420 miljoen dollar. Ze konden het bijna niet geloven na acht jaar zonder grote prijzen, maar het was toch echt waar. Samen hadden ze meerdere loten gekocht voor de Powerball Jackpot en hier zat ook het winnende lot bij.

Bedrag wordt eerlijk verdeeld: iedereen 12,7 miljoen dollar

De leden van de Tennessee 20 besloten het bedrag van 420 miljoen dollar eerlijk te verdelen. Ze krijgen allemaal 12,7 miljoen dollar aan prijzengeld. De een koopt een auto voor zijn moeder, de ander gaat het geld beleggen en blijft gewoon werken. Weer iemand anders is van plan om het geld in zijn volwassen kinderen te steken, zodat zij kunnen studeren en fijner kunnen leven. In ieder geval hebben ze meer dan genoeg geld om leuke dingen te doen, simpelweg door samen al een paar jaar voor een vrij kleine investering met de loterij mee te spelen. Misschien toch maar aan die collega vragen of je toch nog mee kunt spelen met de loterij op je werk?


Leave a Reply