De drie meest voorkomende aankopen na het winnen van de loterij

  • 0

De drie meest voorkomende aankopen na het winnen van de loterij

Category : Lotto nieuws

Als je de loterij wint en plotseling een groot vermogen op je naam hebt staan, is het verleidelijk om nieuwe spullen te kopen. Iedereen heeft een andere smaak en iedereen koopt andere dingen na het winnen van de loterij, maar er zijn een paar spullen die de meeste loterijwinnaars in ieder geval aanschaffen met hun nieuwe vermogen. Welke spullen dit zijn, lees je in dit artikel. Heb je zelf een groot geldbedrag gewonnen, dan kun je de informatie in dit artikel gebruiken om inspiratie op te doen voor een nieuwe aankoop met jouw gewonnen geld.

Aankoop #1: een auto

Op nummer één in de ranglijst met populairste aankopen na het winnen van de loterij, is een auto. Ook als je al een auto hebt, is het aantrekkelijk om het prijzengeld van de loterij te gebruiken om een mooiere, betere en snellere auto te kopen. Zeker omdat een auto vaak wordt gezien als een statussymbool, kiezen veel mensen ervoor om een auto te kopen van hun prijzengeld van de loterij.

Aankoop #2: een huis

Hebben mensen een grotere prijs gewonnen en is dit genoeg om een pand te kopen, dan kiezen ze er vaak voor om een huis te kopen. Zeker als je voor het winnen van de loterij in een huurwoning woont, is het aanschaffen van een eigen koophuis interessant vanwege de lagere woonlasten van een koopwoning. Heb je al een woning, dan kun je een groter huis kopen om je loterijgeld goed te besteden.

Aankoop #3: een vakantie

Tot slot kiezen veel mensen ervoor om hun gewonnen prijzengeld te gebruiken om een welverdiende vakantie te boeken. Heb je veel geld gewonnen, dan kun je je geld zelfs gebruiken om de gehele familie en/of vriendengroep mee op vakantie te nemen en heerlijk te ontspannen in een leuk gezelschap.


Leave a Reply