De EuroMillions Jackpot is gevallen!

  • 0

De EuroMillions Jackpot is gevallen!

Category : Lotto nieuws

De EuroMillions jackpot is eruit. De winnaar van de jackpot (die graag anoniem wil blijven) mag nu genieten van een maar liefst ruim €47,5 miljoen grotere bankrekening. Dat betekent, dat de EuroMillions jackpot weer bij het beginbedrag begint.

Behoorlijk veel prijzen

Deze laatste EuroMillions jackpot, die exact gemeten €47.613.998,42 bedroeg, is dus gewonnen door een onbekende winnaar. Deze jackpot komt na een serie grote prijzen die zijn gevallen in deze duizelingwekkende loterij. In de afgelopen weken zijn geregeld vele tientallen miljoenen euro’s aan prijzen eruit gevlogen bij EuroMillions. Sinds de oprichting kwamen er gemiddeld per jaar zo’n 200 miljonairs bij dankzij deze loterij, die in 1994 het levenslicht zag. Afgelopen vrijdag won een gelukkige Brit nog bijna €1,5 miljoen in dit prijzenfestijn.

“Britten hebben veel geluk”

Volgens een woordvoerder van EuroMillions hebben de Britten de laatste tijd veel geluk in deze loterij. De grote prijzen vallen vaak op het eiland. Met 200 miljonairs per jaar is het natuurlijk niet gek dat er veel prijzen vallen, maar dat in 2 weken 2 Britten er met de hoofdprijs vandoor gaan, vindt zelfs de woordvoerder van EuroMillions opmerkelijk. Dit jaar zijn er al 7 jackpots in Groot-Brittannië gevallen.

Recordpoging

Deze vele Britse prijswinnaars zorgden voor een leuk idee voor een evenement. De lottowinnaars gaan nu met zijn allen verzamelen om het wereldrecord meeste loterijwinnaars bij elkaar te vestigen. Met alle winnaars bij elkaar zou dit wel eens een mooi feestje kunnen worden.

Grootste winnaar

Het record van de hoogste EuroMillions Jackpot ooit staat ook nog steeds op naam van twee Britten. In juli 2011 wonnen Colin en Chriw Weir uit Largs (Ayrshire) bijna €219 miljoen!

Zelf een EuroMillions Jackpot winnen?

Wil je zelf een keer meespelen met EuroMillions en een gooi doen naar die enorme jackpot? Kijk dan eens voor meer informatie naar onze ervaringen met de EuroMillions loterij.

 


Leave a Reply