De Nederlandse Loterij, een nieuwe loterij!

  • 0

De Nederlandse Loterij, een nieuwe loterij!

Category : Lotto nieuws

Er komt een nieuwe loterij op de Nederlandse markt, namelijk de Nederlandse Loterij. De Nederlandse Loterij is de nieuwe naam van zeven bekende kansspelen, namelijk de Staatsloterij, de Lotto, de Eurojackpot, het Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Het nieuwe bedrijf is ontstaan uit een fusie van de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. Meer weten over deze nieuwe loterij? Lees dan meer over de Nederlandse Loterij in dit artikel.

De Nederlandse Loterij: een korte kennismaking

Door de Nederlandse Loterij op te zetten, willen de Staatsloterij en De Lotto meer geld investeren in de Nederlandse samenleving. Het uiteindelijke doel is het gelukkiger en gezonder maken van de inwoners van het land, bijvoorbeeld door meer in sport en goede doelen te investeren. “Wij zijn experts in het creëren van winnaars, maar het draait om meer dan winnen alleen. Het gaat ook over het verwezenlijken van dromen, spelplezier en iets teruggeven aan de Nederlandse samenleving”, aldus Frans van Steenis, de CEO van de nieuwe loterij. Volgens hem heb je een grote kans iets te winnen als je een lot koopt van de nieuwe loterij, maar investeer je op deze manier bovendien in de Nederlandse samenleving.

Een nieuwe naam, met dezelfde vertrouwde producten

De naam van de loterij is misschien nieuw, maar de nieuwe loterij blijft wel de vertrouwde producten aanbieden. Ook wordt het portfolio van de loterij mogelijk uitgebreid als de wetten voor online kansspelen doorgevoerd zijn door de Nederlandse overheid. De CEO van de Nederlandse Loterij verklaart: “Ons portfolio wordt straks alleen maar sterker, want uiteraard bereiden wij ons ook volop voor om straks online kansspelen aan te kunnen bieden.”

Liefhebbers van de Staatsloterij en De Lotto hoeven zich in ieder geval geen zorgen te maken, want hun favoriete loterijproducten blijven gewoon bestaan. Weliswaar onder een nieuwe naam, maar wel in dezelfde vorm.


Leave a Reply