Deelnemer Lotto wint 26,7 miljoen euro bruto

  • 0

Deelnemer Lotto wint 26,7 miljoen euro bruto

Category : Lotto nieuws

Nederland heeft er officieel een multimiljonair bij. Bij de trekking van Lotto op zaterdag 4 juni, viel de jackpot van 26,7 miljoen euro bruto namelijk in de provincie Gelderland. De gelukkige winnaar voorspelde als enige in het land de winnende zes getallen en de kleur van deze trekking goed en dit betekent dat hij de prijs niet hoeft te delen. Er moet nog wel kansspelbelasting betaald worden op de miljoenenprijs, maar dan houdt de winnaar alsnog 18,96 miljoen euro over.

Nog geen contact met de winnaar

De Lotto spreekt trots over de grote jackpot die in Gelderland gevallen is, maar op het moment van het uitbrengen van het nieuwsbericht heeft het bedrijf nog geen contact gehad met de winnaar. Is dit contact wel gelegd, dan blijft zijn identiteit uiteraard geheim. Of de winnaar nog niet weet of hij een prijs heeft gewonnen of simpelweg nog even moet beseffen dat hij zich als nieuwe multimiljonair moet melden, is niet bekend. Hij heeft nog even de tijd om de prijs op te halen, dus gelukkig is er nog geen haast bij.

5, 13, 14, 20, 29 en 43 nieuwe geluksgetallen van prijswinnaar

De getallen 5, 13, 14, 20, 29 en 43 zijn ongetwijfeld de zes nieuwe geluksgetallen van de jackpotwinnaar uit Gelderland. Verder zal paars voortaan zijn lievelingskleur zijn, want ook deze jackpotkleur voorspelde hij goed. Hij was de enige uit ons land die dit wist te bereiken, waardoor zij jackpot extra hoog uitviel. Hadden andere mensen de getallen en/of de kleur ook goed voorspeld, dan had hij de jackpot moeten delen en kreeg hij zelf minder prijzengeld. Ook geld winnen? Kijk eens bij onze Powerball loterij ervaringen.


Leave a Reply