Drie alternatieven voor het opzeggen van de loterij

  • 0

Drie alternatieven voor het opzeggen van de loterij

Category : Lotto nieuws

Veel mensen die geen of nauwelijks winst maken met het aanschaffen van loten bij een loterij, gaan twijfelen om hun abonnement bij de loterij in kwestie op te zeggen. Als je niet veel winst maakt of zelfs helemaal geen winst maakt met jouw loten, is het misschien aantrekkelijk om na te denken over het opzeggen van de loterij en de kostenbesparing die hierbij komt kijken. Echter, als je jouw abonnement bij de loterij opzegt, kun je helemaal geen winst meer maken en loop je mogelijk veel geld mis. Twijfel jij erover om je abonnement bij de loterij op te zeggen, maar wil je eerst nog weten welke alternatieven je hebt? Lees dan in dit artikel welke alternatieven je hebt voor het opzeggen van de loterij.

Alternatief #1: speel mee met een andere loterij

Als je nog steeds geen winst hebt gemaakt bij de loterij waar je nu een abonnement van hebt, kun je erover denken om een abonnement af te nemen bij een andere loterij. Dit betekent dat je jouw abonnement alsnog opzegt, maar hier wel een nieuw abonnement voor afsluit om alsnog kans te maken op die ene grote geldprijs.

Alternatief #2: gebruik een betere strategie

Iedereen gebruikt een bepaalde strategie bij het meespelen met de loterij. Of jouw strategie nu erg uitgebreid is of slechts het kiezen van geluksnummers betreft: als je niet veel winst maakt of zelfs helemaal geen winst maakt, is het tijd om je strategie aan te passen. Ga online op zoek naar alternatieve strategieën en probeer deze strategieën eens. Maak je nu alsnog geen winst, dan kun je jouw abonnement nog altijd stop zetten.

Alternatief #3: verhoog je inzet

Als je geld wil besparen door de loterij op te zeggen, denk je er waarschijnlijk niet over na om jouw inzet te verhogen. Toch is het verhogen van je inzet een goede stap, want met een grotere inzet kun je meer loten kopen en heb je dus meer kans op het winnen van een grote geldprijs. Heb je al lang niets gewonnen met jouw abonnement bij de loterij of heb je zelfs nog nooit iets gewonnen, dan kun je voor enkele maanden de inzet verhogen en kijken of dit wel werkt. Werkt het niet, dan kun je jouw inzet altijd nog verlagen of het abonnement bij de loterij alsnog opzeggen.


Leave a Reply