Je droomhuis bouwen met lottowinsten

  • 0

Je droomhuis bouwen met lottowinsten

Category : Lotto nieuws

Het is voor veel mensen de ideale besteding van de winst die ze met de lotto boeken. Het bouwen van een eigen huis dat volledig voldoet aan de wensen die ze hebben. Dit droomhuis dat al vele jaren in hun hoofd zit moet dan ook flink wat kosten. Daarom komt de winst van de lotto ook zo goed van pas. Onlangs overkwam het nog een Schotse man die onverwachts een grote prijs binnensleepte. Hij begon dan ook direct met het uitvoeren van zijn droom. Dit wordt vaak gedaan met een andere gedachte in het achterhoofd. Dit is opvallend vaak het geval.

Voor de geliefden

Het is namelijk vaak zo dat mensen in de lotto meespelen om anderen gelukkig te maken. Wanneer zij een prijs winnen, dan besteden ze dit geld niet zelf, maar dan doen ze hier iets mee waar ze een geliefde gelukkig mee maken. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een droomhuis. Dit is bijvoorbeeld vaak de grote wens van de partner. Dit was ook het geval in Schotland. De man inde een prijs van enkele miljoenen ponden en gaf zijn vrouw de vrije hand om een huis te ontwikkelen dat helemaal naar haar wens was. Zelf had hij niet veel wensen.

Veel geluk

De redenatie van de man uit Schotland dat zijn geluk hem al had gezeten in het kiezen van de juiste getallen. Dit was inclusief het winnende getal voor de jackpot. Dit was namelijk de voltreffer die hem meer dan vijf miljoen pond gaf. Nu wilde hij dit geluk delen. Hoewel hij zelf graag een hond wilde, wilde hij vooral dat zijn vrouw de kans had het huis op te trekken dat ze altijd al had willen hebben. Dit is iets wat vaak terug te zien is bij veel winnaars. Vaak gebruiken zij de winsten voor andere personen dan zichzelf. Wordt het niet eens tijd om een Powerball lot te kopen?


Leave a Reply