EuroMillions Superdraw

  • 0

EuroMillions Superdraw

Category : Lotto nieuws

Hierom moet je meespelen met de EuroMillions Superdraw

De EuroMillions Superdraw is Europa’s grootste en belangrijkste trekking. Eens in de zoveel tijd wordt deze trekking gehouden, en daar kun jij in meespelen! Hieronder lees je waarom jij mee moet doen met de EuroMillions Superdraw.

Minimaal €100 miljoen

De EuroMillions Superdraw is een speciale trekking waarbij de jackpot altijd een bedrag van 9 cijfers telt. Dat betekent dat je minimaal 100 miljoen euro wint als je de jackpot pakt! Om dat even helemaal uit te schrijven: €100.000.000,00. Dat zou toch leuk staan op je bankrekening.

Het kan ook (iets) meer zijn

Maar wat nou als net de trekking ervoor de jackpot eruit is gegaan? Ook dan is de jackpot in de EuroMillions Superdraw minimaal 100 miljoen euro. Maar het kan dus ook meer zijn. Zo is de jackpot al eens opgelopen tot bijna het dubbele: 190 miljoen euro!

We hebben wat te vieren!

De EuroMillions Superdraw wordt nooit op een vaste datum gespeeld. Zo is hij wel eens begin juni, maar ook wel eens eind september, of half november. Over het algemeen geldt: als er iets te vieren is, wordt deze megaprijs van stal gehaald. Wel weten we dat er minimaal 1 EuroMillions Superdraw per jaar is, en er meestal 2 of 3 per jaar gehouden worden.

Al 20 grote winnaars

Op het moment van schrijven van dit artikel lopen er 20 winnaars van de EuroMillions Superdraw rond. Sinds 2007 zijn er namelijk 20 van deze trekkingen gehouden. De eerstvolgende trekking in dit superfeest is inmiddels bekend, dus lees snel verder hoe jij kunt meespelen!

Wanneer is de volgende EuroMillions Superdraw?

De enige vraag die nu door jou hoofd spookt, is natuurlijk: wanneer en hoe kan ik meedoen aan de volgende EuroMillions Superdraw? Dat leggen we je hieronder uit.

Wanneer

De eerstvolgende trekking vindt plaats op vrijdag 30 juni 2017. Hoe hoog de jackpot op die dag zal zijn, weten we pas na de laatste trekking die daarvoor plaatsvindt. We weten in ieder geval dat het 100 miljoen euro of meer is.

Hoe kan ik meespelen?

Meespelen met de EuroMillions Superdraw en andere trekkingen van de EuroMillions loterij kan via diverse online aanbieders. Wij raden theLotter aan. Lees meer over deze aanbieder in onze theLotter ervaringen.


Leave a Reply