Gelukkige Belg wint €168 miljoen in EuroMillions Superdraw

  • 0

Gelukkige Belg wint €168 miljoen in EuroMillions Superdraw

Category : Lotto nieuws

Dat je niet alleen miljonair kunt worden met een nationale loterij, blijkt wel uit het nieuws dat een Belg maar liefst 168 miljoen euro heeft gewonnen door mee te spelen met de EuroMillions loterij. De EuroMillions loterij is een Europese loterij, waar je een lot van kunt kopen via de website. Het gaat om een loterij die enkel online actief is en iedere trekking weer veel klanten naar de website lokt om een lot aan te schaffen. ‘Word schandalig rijk’, zo luidt de slogan van de loterij. Niet voor niets blijkt nu, want een Belg won enkele dagen geleden ruim 168 miljoen euro met zijn lot van de online loterij.

Een prijs van 168.085.323 euro na het meespelen met EuroMillions

De EuroMillions Superdraw staat bekend om het weggeven van hoge jackpotten en ook bij de jongste trekking heeft de loterij deze naam weer eer aan gedaan. De Belg die deze trekking heeft gewonnen, krijgt maar liefst 168.085.323 euro op zijn of haar rekening, waardoor hij of zij de rest van zijn of haar leven niet meer hoeft te werken. Wat de prijswinnaar of prijswinnares met het geld gaat doen, is overigens niet bekend. Dat je wel even vooruit kunt met dit prijzengeld, is wel duidelijk.

De hoogste loterijprijs in de Belgische geschiedenis

De prijs van ruim 168 miljoen euro van EuroMillions is de hoogste loterijprijs die een Belg ooit heeft gewonnen. Het vorige record stond op 100 miljoen euro: een prijs die in het jaar 2007 aan een Belg uitgereikt werd. Dit record is nu ruimschoots overtroffen en wordt mogelijk weer overtroffen als de volgende trekking van EuroMillions ook gewonnen wordt door een Belgische speler. EuroMillions verkoopt loten in heel Europa, dus dit zou zomaar nog eens kunnen gebeuren. Je speelt online mee met EuroMillions via theLotter.


Leave a Reply