Geluksvogel uit Finland wint 10 miljoen euro in jackpot

  • 0

Geluksvogel uit Finland wint 10 miljoen euro in jackpot

Category : Lotto nieuws

Noem jij vrijdag de dertiende ook altijd een ongeluksdag? Dan is een jackpotwinnaar uit Finland het zeker niet met je eens. Waar de meeste mensen klagen over ongeluk op vrijdag de dertiende, had hij op vrijdag 13 mei juist de beste dag van zijn leven. Zo won hij de Eurojackpot loterij op die ongelukkige dag voor velen en kreeg hij hier niet zomaar een kleine geldprijs voor terug. Omdat hij de jackpot had, mocht hij op de internationale ongeluksdag maar liefst 10 miljoen euro op zijn rekening bijschrijven.

6, 7, 36, 39 en 40 zijn 10 miljoen waard

De Finse geluksvogel speelde mee met de Eurojackpot loterij en had voor deze trekking de nummers 6, 7, 36, 39 en 40 gekozen. Hij had de nummers niet om een speciale reden geselecteerd, maar heeft toch de goede keuze gemaakt. Deze vijf eenvoudige nummers waren bij de trekking in mei namelijk 10 miljoen euro waard: een bedrag dat de Finse man snel op zijn rekening kan verwachten.

Tweede prijs 1 miljoen euro

De tweede prijs van de trekking van de Eurojackpot loterij viel in Italië, waar iemand ruim 1 miljoen euro won. Niet zo indrukwekkend als de 10 miljoen euro uit Finland, maar zeker wel een prachtige geldprijs waar je de rest van je leven van kunt profiteren.

Wil jij ook kans maken op zulke grote geldprijzen? Dan is dit gewoon mogelijk, want via diverse betrouwbare websites kun jij ook gewoon meespelen met bijvoorbeeld de Eurojackpot loterij. Om mee te spelen met de volgende trekking, koop je jouw lot of loten gewoon via een website die deze loten aanbiedt in Nederland, zoals Icelotto. Lees eerst onze Icelotto ervaringen.


Leave a Reply