Grootste geluksvogels ooit winnen voor derde keer in loterij!

  • 0

Grootste geluksvogels ooit winnen voor derde keer in loterij!

Category : Lotto nieuws

Je leest eens in de zoveel tijd een bericht over mensen die voor de tweede keer in hun leven de loterij winnen. Meer geluk kun je niet hebben, zou je misschien denken. Barbara en Douglas Fink doen er nog een schepje bovenop. Het stel won onlangs voor de derde keer een grote prijs in de loterij!

Grootste klapper

Met deze derde prijs won het stel ook gelijk hun grootste klapper. Omgerekend maar liefst 5,7 miljoen euro mochten Barbara en Douglas Fink incasseren in de Western Canada Lottery. Dat gebeurde in februari van dit jaar. Het stel uit Edmonton (Canada) had al gelijk een goede bestemming voor het geld: een deel houden ze zelf en de rest gaat naar de kinderen en kleinkinderen. Een bestemming voor het deel dat het stel houdt, is er ook al. Volgens Douglas wil Barbara al enige tijd een nieuw huis. Dat gaat er dus komen.

Kleinere prijzen

Het was alweer bijna 7 jaar geleden dat het stel voor het laatst een grote prijs in de loterij had gewonnen. In 2010 sleepten Barbara en Douglas Fink nog omgerekend 70.000 euro binnen bij de loterij. Douglas zelf had in 1989 ook al een keer gewonnen. Toen streek hij omgerekend 90.000 euro op. Alle 3 leuke prijzen om te winnen!

Ook een prijs winnen?

Heb jij al eerder een prijs gewonnen en vind je het de hoogste tijd om weer eens wat te winnen? Of wil je nu wel eens een keer ‘ontgroend’ worden als prijswinnaar en je eerste grote geldbedrag in de wacht slepen? Er zijn tegenwoordig tal van loterijen waar je aan kunt meedoen, met dank aan het internet. Door onze aangesloten aanbieders kun je vanuit je luie stoel met alle (grote) loterijen over de hele wereld meespelen. Welke aanbieder kun je hier het beste voor kiezen? Dat is aan jou. Lees ter vergelijking eens onze:


Leave a Reply