Hoe besteed je je lottowinst?

  • 0

Hoe besteed je je lottowinst?

Category : Lotto nieuws

Het is de droom van velen, een grote miljoenenprijs winnen in de lotto. Wanneer dit echter gebeurt kom je voor een aantal hele nieuwe vragen te staan. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je nu ook moet gaan bepalen wat je met je geld moet gaan doen. Dit is immers niet heel gemakkelijk. Je ziet dan ook vaak hele vreemde uitgaven. Dit kan heel positief zijn, maar soms ook heel negatief. Het is daarom goed om naar een aantal voorbeelden te kijken zodat je jezelf kunt voorbereiden voor het geval het ook jou overkomt. Dit maakt het iets gemakkelijker om ermee om te gaan.

Simpel leven

Sommige mensen worden niet heel sterk beïnvloed door het winnen van een prijs. Zij gaan min of meer gewoon door met het leven zoals ze dat hadden. Ze doen geen gekke uitgaven, maar het wordt voor hen wel gemakkelijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Zo hoor je bijvoorbeeld vaak dat een versleten keuken of badkamer eindelijk verbouwd kan worden nadat de prijs is gewonnen. Onlangs liet een man in Engeland zelfs zijn keuken alleen maar schilderen, ook al won hij meerdere miljoenen met het spelen in de lotto. Het is voor hen vooral belangrijk dat ze simpel kunnen blijven leven.

Grote problemen

Er zijn echter ook heel veel gevallen bekend van mensen die grote problemen hebben gekregen door hun nieuwe rijkdom. Nadat zij de lotto wonnen kwamen zijn in conflict met zichzelf of met anderen. Er is zelfs een groepje van lottowinnaars die nu een stichting wil oprichten om mensen die op deze manier slachtoffer zijn geworden bij te kunnen staan met hulp. Het zijn vaak mensen die met psychische klachten te maken krijgen. Dit is natuurlijk niet waar je aan denkt wanneer je droomt van het winnen van een grote miljoenenprijs door mee te spelen in de lotto.


Leave a Reply