Hubert Tang wint loterij met gevonden geld

  • 0

Hubert Tang wint loterij met gevonden geld

Category : Lotto nieuws

Een man uit de San Francisco Bay regio heeft $1 miljoen gewonnen nadat hij een lot kocht met een gevonden biljet. Het was het eerste lot dat Hubert Tang kocht sinds zeker 10 jaar.

Nietsvermoedend

Hubert Tang liep nietsvermoedend op het vliegveld van San Francisco, toen hij een briefje van $20 zag liggen. Wat hem vervolgens ertoe deed beslissen om het geld in de 2 krasloten van de California Lottery te steken, is onduidelijk. Hij kraste beide loten even buiten de winkel open. 1 lot bevatte geen prijs, de andere bleek $1 miljoen waard!

Goed van pas

De hoofdprijs van $1 miljoen kan Hubert Tang goed gebruiken. Als barman in San Francisco verdient hij bepaald niet een torenhoog salaris. Voor nu gaat hij het geld opzij zetten. Overigens is Hubert Tang niet de enige winnaar in dit verhaal: de winkel waar hij het lot kocht (Andrea’s Market in Millbrae) krijgt een bonus van de loterij voor het verkopen van het winnende lot. De winkeleigenaar mag $5,000 op zijn bankrekening bijschrijven.

Uniek idee

Zoals een Britse loterijwinnaar een standbeeld bouwde met wensput zodat anderen een geluksmuntje erin kunnen werpen, zo heeft Hubert Tang ook een uniek idee. Hij wil op willekeurige plaatsen briefjes van $20 laten liggen, zodat anderen ook met een gelukkige vondst een gokje kunnen wagen.

Zelf gelukkige winnaar worden?

Wie zelf graag eens een mooie prijs wil winnen, doet er goed aan de Amerikaanse loterijen in de gaten te houden. De jackpotten van de Powerball en Mega Millions staan hoog op dit moment. De jackpot van de Mega Millions loterij staat nu op $74 miljoen. Bij de Powerball loterij bedraagt de jackpot zelfs $120 miljoen! Meespelen kan via een online aanbieder, zoals Icelotto. Meer weten over deze online aanbieder van loterijen? Lees dan nu onze Icelotto ervaringen.


Leave a Reply