De ideale lottogetallen vinden

  • 0

De ideale lottogetallen vinden

Category : Lotto nieuws

Iedereen wil de winnende formule om de lotto te winnen weten. De kans is echter groot dat die nooit gevonden zal worden. Wel is het zo dat er een aantal zaken zijn waar je rekening mee kunt houden zodat je kansen vergroot worden. Er is immers al zeer veel onderzoek naar de beste manier om een loterij te winnen gedaan. Zo is er bijvoorbeeld al wel het een en ander bekend over hoe je je getallen moet kiezen bij een vrije keuze. De combinaties met de grootste kans bestaan namelijk wel degelijk. Deze kan je vinden met behulp van een rekensom.

De beste combinatie van vijf

Stel dat je de beste combinatie van vijf getallen om de jackpot te winnen moet vinden. Als de getallen tot en met 55 gaan, dan moet in ieder geval opeenvolgende nummers uit de weg gaan. Zorg dat er voldoende variatie in zit. Tel je de vijf getallen bij elkaar op, dan moet de uitkomst ergens tussen de 104 en de 176 liggen. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst zeventig procent van de winnende combinaties in de geschiedenis van de loterij tussen deze grenzen heeft gelegen. Denk hier dus altijd over na als je een reeks aan getallen maakt.

De uitkomst

Zoals gezegd is variatie belangrijk om tot de juiste reeks te komen. Daarom is het belangrijk dat je getallen uit alle reeksen kiest. Neem dus niet te veel cijfers uit dezelfde groep. Neem ook niet iedere keer hetzelfde getal uit een reeks. Dit betekent dus dat je getallen niet op hetzelfde eindcijfer mogen eindigen. 18 en 48 in dezelfde reeks kiezen is dus bijvoorbeeld geen goed idee. Zoals ook het kiezen van de nummers 13 en 18 niet wordt aangeraden voor hetzelfde formulier. Blijf iedere keer weer nieuwe combinaties vinden om te zorgen dat je kansen groot en sterk blijven.

Zelf proberen?

Zelf meespelen met de loterij? Zoek jouw ideale lottogetallen bij theLotter.


Leave a Reply