Jackpot.com komt met loterij-abonnement

  • 0

Jackpot.com komt met loterij-abonnement

Category : Lotto nieuws

Jackpot.com, een onlinedienst om mee te spelen in allerlei loterijen, komt met een nieuw model. Jackpot.com gaat namelijk abonnementsvormen aanbieden voor bijvoorbeeld de Amerikaanse Powerball en Mega Millions loterijen. Dit noemt het zelf het Netflix van de loterijen. Daarmee wordt het voor iedereen mogelijk om op elk moment mee te spelen in de loterij, voor elke trekking. Het model moet zo’n tien euro per maand gaan kosten en voor dat geld worden acht trekkingen per maand gedaan. Voor dat geld mag er volledig gebruikgemaakt worden van alles wat de betreffende loterij aanbiedt. Dit maakt het voor iedereen op de wereld gemakkelijker om mee te doen.

De jackpot

De belangrijkste vraag die veel spelers in deze lotto hebben bij het nieuwe model heeft natuurlijk betrekking op de jackpot. Het is namelijk zo dat vaak juist deze loterijen de hoogste jackpot te bieden hebben. Het platform garandeert dan ook dat voor het geld van het abonnement in elke trekking waarop dit van toepassing is volledig om de jackpot kan worden meegespeeld. Dit hoeft geen enkel probleem te zijn. De hoogte van de pot kan regelmatig oplopen tot vele tientallen miljoenen. Dit is de reden waarom er wereldwijd in wordt meegespeeld. De winsten zijn ook internationaal heel aantrekkelijk.

Getallen kiezen

Wat ook onveranderd blijft, is de mogelijkheid om getallen te kiezen. Wanneer het abonnement wordt afgesloten, dan betekent dit niet dat de nummers die op dat moment gekozen zijn voor altijd dezelfde hoeven te blijven. Het is zelfs zo dat je als speler zo vaak mag wisselen als je zelf wilt. Dit is onderdeel van de abonnementsvorm. Of deze manier van meespelen ook mogelijk gaat worden voor andere loterijen is nog even de vraag. Het is belangrijk om eerst te bekijken of het voor deze spellen een succes gaat worden. Daarna wordt een beslissing genomen. Dit zal over ongeveer een jaar zijn.

Lees hier meer over Jackpot.com!

 

 


Leave a Reply