De jackpot is gevallen!

  • 1

De jackpot is gevallen!

Category : Lotto nieuws

Het leukste van de loterij is natuurlijk winnen. Sterker nog, de enige reden waarom je meespeelt is omdat je er geld mee kunt winnen. Helemaal leuk is het wanneer je dan een grote prijs wint. De jackpot bijvoorbeeld. In augustus viel deze weer eens. De prijs was inmiddels flink in omvang, 13, 9 miljoen euro. De prijs viel in de provincie Drenthe. De prijs viel ook nog eens op een heel lot, dus dat is een flinke meevaller voor de eigenaar. De prijswinnaar zal zich nu snel moeten melden om zijn prijs te innen bij de staatsloterij.

Andere miljoenenprijzen

Niet alleen de winnaar van de jackpot heeft het goed voor elkaar. Er waren ook een aantal andere miljoenenprijzen die eruit gingen. Zo waren er twee winnende loten verkocht in de augustustrekking. De ene was verkocht in Utrecht, de andere in Amersfoort. De laatste van de twee was een lot uit de zogenaamde XL-trekking. Dit laat dus zien dat dit ook de moeite waard kan zijn om te doen als je een fervent speler van de loterij bent. In de extra trekking voor de kleine meerprijs zijn ook mooie winsten te boeken als jouw lot wordt getrokken in de betreffende maand.

Alles krijgen

Het fijne aan de Staatsloterij is dat de prijzen ook echt nettoprijzen betreffen. Een miljoen is dus een miljoen. De belasting blijft buiten schot. Tenminste, wanneer je de prijs krijgt uitgekeerd. Later wordt het geld natuurlijk wel onderdeel van je vermogen. Dit staat echter volledig los van de loterij. Hier kan je zoals nu dus opnieuw blijkt snel hele grote stappen maken als het geluk je gunstig gezind is. Iedere maand is er opnieuw een trekking. Over het geheel valt ongeveer zestig procent van de prijzen ook echt op gekochte loten. Daarom kan je direct dromen over mooie bedragen als je besluit mee te doen.

Nog grotere prijzen winnen? Kijk eens bij de Amerikaanse loterijen.


1 Comment

etta alwina kerkhof

april 8, 2018 at 8:47 am

hoe berekent men vijf geluksgetallen? geboorte datum:16 11 1932 noemnaam: Tetta
eigenlijke naam: etta alwina kerkhof lotnummer 6 volgens zeggen 8, hoe komt men aan 8?

Leave a Reply