Jackpotten Powerball en Mega Millions staan hoog!

  • 0

Jackpotten Powerball en Mega Millions staan hoog!

Category : Lotto nieuws

De jackpotten van zowel de Powerball loterij als de Mega Millions loterij staan weer lekker hoog. Dat betekent, dat je bij de volgende trekking kans maakt om flink multimiljonair te worden. Zorg dus dat je je loten koopt voor de aanstaande trekkingen!

Mega Millions

De jackpot van de Mega Millions loterij, de loterij met het record voor hoogste jackpot ooit, heeft een nieuwe hoogte bereikt. Dit gebeurde na afgelopen trekking, toen de jackpot niet was gevallen. Op dit moment staat de jackpot van Mega Millions op $39 miljoen.

6 Jackpotten dit jaar

Sinds 31 juli is de jackpot niet meer gewonnen. Bij die trekking stond de hoofdprijs op $25 miljoen. 10 Dagen ervoor ging iemand er nog vandoor met $153 miljoen. En dat was bij lange na niet de hoogste Mega Millions jackpot van dit jaar, want op 2 juni ($262 miljoen) en 16 januari ($265 miljoen) vielen nog hogere jackpotten. En ook op 27 februari ($126 miljoen) en 24 maart ($58 miljoen) vielen jackpotten. Dat zijn in totaal 6 jackpotten in amper 9 maanden met een totale waarde van $889 miljoen!

De volgende trekking

Als je wilt meedoen, moet je vandaag of morgen je loten kopen. De trekking voor de jackpot van $39 miljoen vindt namelijk dinsdagavond 18 augustus plaats.

Powerball

De jackpot van de Powerball loterij staat ruim 2 keer zo hoog als die van Mega Millions. Daar kun je nu $80 miljoen winnen. De laatste jackpot viel 1 dag na die van Mega Millions, op 1 augustus.

Meer jackpotten

Bij de Powerball zijn al een stuk meer jackpotten gevallen dit jaar, namelijk 10 stuks. De hoogste daarvan was meer dan het dubbele van de hoogste jackpot van Mega Millions. Op 11 februari won een anonieme gelukkige maar liefst $564 miljoen! De andere jackpotten waren beduidend lager, maar nog steeds niet verkeerd: tussen de $40 miljoen en $188,9 miljoen.

De volgende trekking

Aanstaande woensdag weten we of de jackpot van $80 miljoen eruit is gegaan. Er is dus nog tijd om mee te spelen!

Online meedoen?

Het leuke van Mega Millions en Powerball, is dat je online kunt meespelen. Dit gaat heel eenvoudig via bijvoorbeeld Icelotto. Lees voordat je begint onze Icelotto ervaringen.


Leave a Reply