Jongens luisteren naar hun moeder… en winnen de loterij!

  • 0

Jongens luisteren naar hun moeder… en winnen de loterij!

Category : Lotto nieuws

“Luister naar je moeder!” is een les die je al op jonge leeftijd geleerd wordt. Kinderen moeten netjes naar hun ouders luisteren om zo te leren hoe ze zich later, als ze volwassen zijn, te gedragen. Maar er is nog een goede reden om te luisteren naar je moeder. Dit bewijzen twee jongens die zichzelf loterijwinnaars mogen noemen.

Sinterklaas? Rechte pad? Jackpot!

In Garfield Heights (Ohio, Verenigde Staten) wonen twee jongens die nu meer dan ooit de waarde snappen van goed luisteren naar je moeder. Dat je daardoor netjes opgroeit, geen verkeerde dingen doet en op het rechte pad blijft, is vanaf nu bijzaak. Dat je netjes cadeautjes krijgt en niet mee hoeft in de zak naar Spanje, zal ze ook weinig meer uitmaken. Deze jongen hebben namelijk door goed te luisteren de jackpot in de Ohio Lottery gewonnen! Hoe dat kan?

Mamma weet het beter

Of ze erom vroegen, is niet helemaal duidelijk, maar Betty Burton gaf haar zoons Jay en Christopher 5 specifieke nummers die ze moesten invullen op hun lottoformulier. Deze 5 nummers bleken goed te zijn voor de hoofdprijs van in totaal $50.000. De ene helft van deze prijs is voor Jay, de andere helft voor Christopher. Ook hebben de jongens beloofd iets moois te kopen voor hun moeder. Zou het mams 2 keer op rij lukken om de juiste getallen te voorspellen? Wij vragen het ons sterk af, maar we weten wel waar ze dan eens aan moet meedoen.

Powerball jackpot staat op $301 miljoen!

Na deze prijs wordt het tijd om het wat grootser aan te pakken. Wat te denken van de Powerball jackpot? Die staat momenteel op $301 miljoen! Je moet wel snel zijn als je nog wilt meespelen, want de trekking is vandaag (30 september). Helaas hebben we niet het telefoonnummer van Betty Burton, anders had je de nummers aan haar kunnen vragen. Wel kunnen we je voldoende mogelijkheden geven om mee te spelen voor deze trekking. Lees hier meer over de Powerball loterij.


Leave a Reply