Kankerpatiënte wint twee keer de loterij in drie maanden tijd

  • 0

Kankerpatiënte wint twee keer de loterij in drie maanden tijd

Category : Lotto nieuws

Als je moet strijden tegen kanker, heb je niet bepaald een zorgeloze tijd. Dat je toch geluk kunt hebben als je dag in dag uit naar het ziekenhuis moet, bewijst de Amerikaanse Gina Short. In drie maanden tijd won zij namelijk niet één keer, maar twee keer een flink geldbedrag door mee te spelen met de loterij.

Het verhaal van Gina Short

Gina lijdt al zes jaar aan borstkanker en moet iedere dag energie steken in een loodzwaar gevecht tegen dodelijke kankercellen. Dit is niet alleen vermoeiend, maar ook erg duur. Om haar behandelingen te kunnen betalen, heeft de vrouw al veel dingen op moeten offeren. Ze had veel financiële zorgen, maar deze zorgen zijn nu helemaal voorbij. Gina heeft namelijk maar liefst twee keer in drie maanden de lokale loterij gewonnen, waardoor ze in totaal 1,25 miljoen dollar ontving. Reken je dit om naar euro’s, dan heeft de vrouw ongeveer 1 miljoen euro gewonnen in drie maanden tijd.

“We kunnen het nog steeds niet geloven”, zeggen Gina en haar man in een persverklaring van de loterij. “Met alles wat Gina heeft moeten doorstaan, helpt dit heel veel. Wij gaan het geld voor haar gebruiken, want zij is prioriteit nummer 1.”

Eerste winst in februari, daarna in april nog een keer

De eerste keer dat Gina de loterij won, was in de maand februari. Op dit moment won de vrouw maar liefst 1 miljoen dollar, waar ze uiteraard erg blij mee was. Toch was ze nog niet helemaal klaar, want in de maand april kreeg ze ineens ‘een goed gevoel’. Ze besloot nog een lot te kopen, dit keer van een andere loterij. Even later bleek dat ze nog een keer gewonnen had, dit keer een aantrekkelijk bedrag van 250.000 Amerikaanse dollar.

Gina en haar man hebben aangegeven een groot deel van het bedrag te gebruiken om haar ziektekosten te betalen. Door het geld dat ze hebben gewonnen, kan Gina de beste zorg krijgen en heeft ze meer kans om haar borstkanker te overwinnen.


Leave a Reply