Kun je de loterij winnen?

  • 0

Kun je de loterij winnen?

Category : Lotto nieuws

Natuurlijk is geluk onmisbaar als je het hebt over het winnen van de loterij, maar er zijn genoeg andere trucjes en vuistregels die je een voorsprong kunnen geven. Wil jij jouw eigen kansen vergroten en ben je op zoek naar tips die hierbij van pas komen? Lees dan snel verder.

Disclaimer: omdat je bij het spelen van de loterij nooit de garantie hebt dat je daadwerkelijk gaat winnen, is het aan te raden om geld te gebruiken dat je kunt verliezen. No pain, no gain, zullen we maar zeggen. Nu door naar de tips en vuistregels:

Speel savvy

En dan vooral als het even kan met behulp van een strategie die gebaseerd is een wiskundige kansberekening. Als je geen systeem hebt, kun je het beste ongebruikelijke nummers pakken. Je bent ook verstandig bezig als je een loterij kiest waarbij spelers echt kans maken om te winnen. Als je meedoet aan verschillende kleine loterijen, spreid je ook je kansen meer dan als je alleen voor de Nationale Postcode Loterij of de Staatsloterij kiest. Hoe meer loten er bij het spel betrokken zijn, hoe minder kans je maakt.

Goed organisatievermogen

Je maakt meer kans om te winnen als je meer loten koopt van verschillende loterijen met een goede reputatie. Om de kosten te dekken, doe je er goed aan om een ‘loterij groep’ te vormen met verschillende geïnteresseerde mensen. Wie zijn kansen spreidt, komt dichterbij de overwinning. Een gelijke verdeling van de winst is hier natuurlijk wel aan verbonden.

Blijven controleren

Wie niet zijn nummers goed blijft controleren, loopt het risico om een winnend lot weg te gooien, met al de daarbij horende voordelen. Tip: bewaar je loten altijd op een veilige plek die je goed kunt onthouden en controleer bij de trekking en de bekendmaking van de uitslag je loten zoveel mogelijk.

Direct meespelen?

Meedingen naar die mooie prijzen? Speel dan online mee! Maak een account aan bij theLotter en kies je favoriete loterij uit. Lees meer over deze aanbieder bij onze theLotter ervaringen en beoordeel of theLotter betrouwbaar is.


Leave a Reply