Late kapster levert bejaarde miljoenen op

  • 0

Late kapster levert bejaarde miljoenen op

Category : Lotto nieuws

Marilyn Looney zal haar kapster vergeven dat ze te laat was. Looney besloot namelijk de tijd te doden met een kraslot. Een slimme zet, want ze werd in 1 klap miljonair!

“U bent miljonair!”

Marilyn Looney van Long Island besloot om tijdens het wachten op haar kapster een bezoekje te brengen aan een winkeltje naast de kapsalon. Daar kocht ze een kraslot. Ze kraste de vakjes open en gaf het lot aan de winkelbediende. Die zei: “Mijn god, mevrouw, u bent miljonair. U heeft $7 miljoen gewonnen!” vertelde Looney aan nieuwszender WCBS. Toen ze het aan haar man vertelde, barstte die in tranen van geluk uit. “Ik wist altijd al dat ik met een winnaar zou trouwen toen ik jou ontmoette,” zei hij.

$2,3 miljoen

Looney streek niet het volledige bedrag op. Ze gaf de helft van het gewonnen geld aan haar dochter. Beide vrouwen besloten ook nog eens om het bedrag als een zogenaamde ‘lump sum payment’ te ontvangen. In dat geval krijgt de prijswinnaar in 1 keer het gehele bedrag na aftrek van belastingen. Al met al kwam ze er nog niet bekaaid van af: de moeder en dochter ontvingen ieder $2,3 miljoen.

Samen delen

Looney deelde dus, zoals zoveel loterijwinnaars, het bedrag met iemand anders – in dit geval haar dochter Carol Prevete. Al jaren spelen ze samen in de loterij en delen ze alle prijzen, dus vond Looney het niet meer dan logisch om ook deze prijs te delen. Prevete heeft al een goed doel voor het geld gevonden: het grootste deel zal worden gestoken in de studies van haar 4 kinderen. Looney heeft een heel ander plan. Zij wil de hele familie meenemen naar Disney World.

Ook een prijs pakken?

Online kun je meespelen met alle grote loterijen. Ook kun je, net als Looney en Prevete, met meerdere mensen samen loten kopen om zo meer kans te maken op een prijs. Dit kan bijvoorbeeld bij Icelotto en theLotter.

Lees ook onze lotto winnen tips.


Leave a Reply