Loodgieter wint 16 miljoen en werkt gewoon door

  • 0

Loodgieter wint 16 miljoen en werkt gewoon door

Category : Lotto nieuws

De meeste mensen die de loterij winnen, stoppen meteen met werken. Ze besteden hun tijd liever aan leuke dingen en omdat ze geen grote prijs hebben gewonnen, is het ook helemaal niet meer nodig om te werken. Dat niet iedereen stopt met werken na het winnen van de loterij, blijkt wel uit het verhaal van John Doherty. Hij won maar liefst 16 miljoen euro met de loterij, maar ging twee dagen later weer aan het werk.

Loodgieter wil trouwe klanten niet teleurstellen

Samen met zijn vrouw won de 52-jarige John Doherty de jackpot en mocht hij maar liefst 16 miljoen euro op zijn rekening bijschrijven. Twee dagen na het winnen van de jackpot, stapte de loodgieter gewoon weer in de auto om aan het werk te gaan. De reden? Hij wilde zijn trouwe klanten niet laten zitten en ging gewoon weer naar zijn vertrouwde adresjes om toiletten, lekkages en leidingen te repareren. “Ik doe mijn werk al zo lang en geniet er nog steeds van”, aldus de loterijwinnaar. “Ik heb veel trouwe klanten en wil hen echt niet in de steek laten. Bovendien zou ik me toch maar gaan vervelen als ik de hele dag thuis zo zitten.”

Van vijf dagen naar vier dagen per week werken

Wel denkt de loodgieter eraan om vier dagen in de week te gaan werken, in plaats van vijf. Helemaal stoppen met werken ziet hij niet zitten, aangezien hij zijn werk zijn passie noemt. “Ik ga nu echt niet op het strand zitten. Bovendien zijn we net terug van een paar dagen vakantie.” Het stel vierde het winnen van de grote prijs niet uitbundig. Ze bestelden flink wat pizza’s en zijn vrouw kocht een handtas van 350 euro, wat natuurlijk in schraal contrast is met de prijs die het stel won.


Leave a Reply